Mikko Sinisalo on nimitetty Caravanlandia Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Toimitus
2.12.2021
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Caravanlandian lehdistötiedote 2.12.2021
Kokkola

Caravanlandia Oy:n hallitus on nimittänyt Mikko Sinisalon yhtiön toimitusjohtajaksi 10.1.2022 alkaen. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja ja yksi pääomistajista, Antti Tokola jatkaa edelleen yhtiön hallituksessa ja vastaa jatkossa liiketoiminnan kehittämisestä.

Mikko Sinisalo (kuvassa) on toiminut pitkään Yamaha Motor Europe yhtiössä, viimeksi Suomen ja Baltian yksikössä vastaten Yamaha Marine -divisioonan toiminnasta. Aiemmin hän on vastannut Vehon edustamien merkkien myynnistä ja markkinoinnista, ja myös toiminut markkinointipäällikkönä Toyotalla.

”Caravanlandiaan siirtyminen on hyppy uudenlaiseen teillä liikkumisen maailmaan. Uskon, että taustani niin ajoneuvojen kuin veneiden parissa antavat hyvää työkalustoa ja lisäarvoa myös Caravanlandian palvelujen ja toiminnan edelleen kehittämisessä,” pohtii Mikko Sinisalo tulevaa tehtäväänsä.

Caravanlandian toiminta on keskittynyt matkailuajoneuvojen myyntiin ja huoltotoimintaan. Vuonna 2021 se työllisti 24 työntekijää ja lokakuussa päättyneen tilikauden liikevaihto oli yli 27 Meur. Toiminnan vahvan kasvun turvin laajentumisnäkymät kattavat nyt koko Suomen.

”Olemme äärettömän iloisia saadessamme Mikon kaltaisen kovan ammattilaisen joukkoomme. Ensi vuoden helmikuussa avaamme uuden toimipisteen Lempäälään, mikä tuo meidän palvelumme vahvasti myös Etelä-Suomeen. Vaikka kasvamme nyt voimakkaasti on tärkeää säilyttää saavuttamamme korkea asiakastyytyväisyys niin nykyisten kuin uusienkin asiakkaiden parissa”, sanoo Caravanlandian perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Antti Tokola tulevaa vuotta.

”Yhtiö hakee tulevina vuosina vahvaa kasvua ja asiakastyytyväisyyden edelleen kehittämistä. Tämän toteutumiseen tarvitsemme lisää huipputekijöitä, joilla se toteutetaan”, jatkaa Tokola.

Uuden omistuksen ja toimipisteen myötä kohti uutta vuotta

Kesäkuussa 2021 Caravanlandia Oy teki osakekaupan, jolla  laajennettiin yrityksen omistajapohjaa. Entiset omistajat säilyttivät edelleen pääomistajuuden.

”Haluamme toimintaamme kehittämällä kasvattaa Caravanlandiasta lähimatkailun merkittävän toimijan ja vastuullisen vaikuttajan. Samalla haluamme viedä asiakaspalvelumme myös muualle Suomeen avaamalla uuden toimipisteen”, kertoo Jari Nenonen, Caravanlandia Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

”Mikon saaminen mukaan tiimiin tuo mukaan uudenlaista asiakaskokemuksen kehittämiseen tarvittavaa ajattelua ja voimaa, mikä on tärkeässä roolissa tulevina vuosina”, jatkaa Nenonen.

Parasta on hyvä matka!


Caravanlandia lyhyesti

Caravanlandia Oy on vuonna 2005 perustettu osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Kokkola. Sen pääasiallinen toimiala on matkailuautojen ja matkailuvaunujen myynti-ja huoltotoiminta. Vuonna 2019 Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT) palkitsi Caravanlandian Vuoden Matkailuajoneuvokauppiaana, ja vuonna 2020 se valittiin Vuoden Yritykseksi Kokkolassa. Caravanlandia edustaa saksalaisen EHG Groupin tuotemerkkejä, joita ovat mm. Bürstner, Dethleffs, Hymer ja Sunlight.


Kuvagalleriassa:

1. Mikko Sinisalo
2. Antti Tokola ja Mikko Sinisalo

Kuvagalleria

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024