Minkälaisen uuden matkailuvaunun saa vajaalla 22 000 eurolla?

Toimitus
10.1.2017

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

[addthis tool="addthis_inline_share_toolbox"]

LMC Style-matkailuvaunut ensiesittelyssä tammikuussa alan messuilla. LMC Style on Long Life Technologie –korirakenteella ja 12 vuoden tiiviysturvalla varustettu kestävä ja käytännöllinen käyttövaunu – vaikka vähän vauhdikkaampaankin elämänmenoon. Style 420 D ja 450 E –erikoismallien massa ajokuntoisena jää alle 1 200 kg.

Verrattuna saman hintaluokan vaunuihin Stylessä huomio kiinnittyy tyylikkääseen valkoiseen sileään ulkopeltiin ja asunto-osan laadukkaaseen työnjälkeen kalusteiden ja istuinryhmän verhoilujen viimeistelyssä. Ylivoimaista kilpailijoihin verrattuna on kosteutta hylkivä ja tukeva Long Life Technologie –korirakenne ja 12 vuoden tiiviysturva, jotka tekevät LMC-vaunusta turvallisen ja hintansa hyvin säilyttävän investoinnin. LMC Style on suunniteltu kolmen vuoden ajan matkailuun tai satunnaisesti matkailuvaunulla ”irtiottoja” tekeville.

Harrastuksen tueksi ja reippaaseen elämänmenoon

Suomeen tuotavat Style-vaunut on varustettu Basic-, Exklusiv- ja Autarkie-paketeilla sisältäen mm. valmiin TV-antennikaapeloinnin, ulkovalon, hyttysverkko-oven, lämminvesijärjestelmän, 12 V sähköt, 95 Ah AGM akun ja laturin. Style 420 D ja 450 E –erikoismalleissa on lisäksi vakiona 12 V puhallin ja päiväpeitot. Käytännöllinen vaunu on tehty kestämään monenlaista käyttöä – urheilu- ja muiden harrastusten tukikohtana, perhematkailussa tai vaikka useamman omistajan ”kimppavaununa”.

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntovaunuLMCmatkailuvaunuosto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024