Myynnin kasvu jatkui maaliskuussa

Antti Siljamäki
1.4.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Matkailuajoneuvojen myynti sujui epidemiasta huolimatta

Matkailuajoneuvokaupan maaliskuun ensirekisteröinnit olivat lähes 31 % suuremmat kuin viime vuoden vastaavana ajankohtana. Uusia ajoneuvoja rekisteröitiin yhteensä 209 kpl, joka on 50 kpl edellisvuotta enemmän.

Tammi-maaliskuun myyntimäärä on nyt yhteensä 513 kpl, jossa kasvua on 23 % viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

Tehdasvalmisteisia matkailuautoja ensirekisteröitiin maaliskuussa 143 kpl, joka oli 33 kpl (29 %) enemmän kuin vastaavana ajankohtana edellisenä vuonna. Tammi-maaliskuun myyntimäärä on 362 kpl.

Tehdasvalmisteisten retkeilyautojen osuus ensirekisteröidyistä tehdasvalmisteisista matkailuautoista oli tammi-maaliskuun ajalla noin 36 %.

Matkailuvaunumyynti kasvoi yli 35 %

Matkailuvaunuja merkittiin maaliskuussa rekisteriin 66 kpl, joka on 17 kpl (35 %) enemmän kuin viime vuoden helmikuussa. Tammi-maaliskuun myyntimäärä on nyt 151 kpl, jossa kasvua 24 % viime vuoteen nähden.

Ensimmäisen vuosineljänneksen hyvä uusmyynti on tervetullut jäsenistömme liiketoiminnalle, koska kevään myyntinäyttelyt on jouduttu perumaan koronavirusepidemian takia.

Jäsenliikkeemme palvelevat asiakkaita mielellään ottaen huomioon Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen antamat suojausohjeet.

”Liikkuvakoti – matkusta maailmalle maata pitkin- näet enemmän”

>>Yhteenveto 3/2020

Lisätietoja:

Antti Siljamäki
Toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry
puh. 050 365 8352

Artikkeliin liittyvät hakusanat: Rekisteröinnit

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024