Niesmann+Bischoffin maahantuonti alkaa

Toimitus
25.4.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Best-Caravan Oy aloittaa Niesmann+Bischoffin maahantuonnin. Uuden edustuksen ensimmäisiä ajoneuvoja odotetaan Best-Caravanilla saapuvaksi elokuussa 2019.

Best-Caravanin tuoteperhe täydentyy Hymer-Groupin Niesmann+Bischoff matkailuautoilla. Euroopan johtava matkailuajoneuvoja valmistava Erwin Hymer Group -konserni laajentaa merkkivalikoimaansa Suomessa. Suomen merkittävin matkailuajoneuvoketju Best-Caravan Oy aloittaa konsernin “lippulaiva” Niesmann+Bischoff maahantuonnin mallivuodesta 2020 alkaen.

“Suomen matkailuajoneuvomarkkinat ovat lupaavassa kasvussa ja haluamme tuoda Suomen markkinoille entistä laajemman valikoiman matkailuajoneuvoja. Erityisesti premium-autojen myynti on kasvanut ja haluamme olla tässä markkinassa vahvasti mukana. Best-Caravanin kautta vahvistuu myös laadukas huoltoverkosto”, sanoo Erwin Hymer Group Suomen toimitusjohtaja Petra Samppa.

Best-Caravanilla Niesmann+Bischoffin tuotteet täydentävät tarjontaa omilla vahvuuksillaan: “Niesmann+Bischoffin huippulaatu teki meihin vaikutuksen”, sanoo Best-Caravanilla merkistä vastaava Tommi Myllärinen. “Autot ovat erittäin hiljaisia ja miellyttäviä ajaa. Autoissa on kaksoispohja, jonka päällä on tukirunko ja lattia. Kaikki mallit sopivat mainiosti talvikäyttöön ja varustetaso on ylellinen. Kaasusäiliön ja ilmajousitetut istuimet saa jopa puoli-integroituihin malleihin, joita muut merkit eivät tarjoa vastaavissa malleissaan”, Myllärinen jatkaa.

Niesmann+Bischoff – hienoa käsityötaitoa

Niesmann+Bischoffilla työskentelee arkkitehteja, insinöörejä sekä lukuisa määrä eri alojen käsityöläisiä ja asentajia. Kaikkia yhdistää täydellisyyden tavoittelu pienimpiin yksityiskohtiin saakka. Niesmann+Bischoffin tavoitteena on korkein laatuluokka.

Laaja tuotevalikoima

Niesmann+Bischoff -mallistoja on kolme.

Flair

Arto

Smove

Flair on tehty Ivecon alustalle ja on Liner-luokan matkailuauto.

 

Arto on Fiatin alustalle tehty integroitu malli. Matala ja virtaviivainen vaihtoehto, jonka avarat sisätilaratkaisut tekevät matkailusta nautinnon.

 

Smove on puoli-integroitu Fiatin alustalle tehty vaihtoehto. Matala ja virtaviivainen muotoilu miellyttää vaativaa matkailijaa. Smoveen on haettu ominaisuudet isoista luxus-autoluokista ja tästä johtuen se on täysin poikkeuksellinen puoli-integroitu malli.

Lisätietoja antavat:
BEST-CARAVAN
Tommi Myllärinen
Niesmann+Bischoff merkkivastaava
040 350 0553

ERWIN HYMER GROUP SUOMI OY
Petra Samppa
Toimitusjohtaja
050 382 0530

Artikkeliin liittyvät hakusanat: ArtoFlairNiesmann+BischoffSmove

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024