Nyt hankitaan uusia matkailuajoneuvoja

Mika Jokinen
4.5.2021
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Huhtikuussa 2021 Suomessa rekisteröitiin 392 uutta matkailuajoneuvoa, mikä osoitti vuoden takaiseen ajankohtaan verrattuna ennätyksellisesti liki 86 %:n kasvua!

”Matkailuajoneuvojen kaupassa asiakkaat arvostavat mm. ajoneuvojen hyvää varustelutasoa ja mukavuutta, ympärivuotisen harrastamisen ja omavaraisuuden mahdollistavaa tekniikkaa, sekä hyvää palvelua. Uusiin matkailuajoneuvoihin ollaan valmiita panostamaan ja käytetyistä ajoneuvoista saa nyt hyvän hinnan.”

Uusia matkailuvaunuja rekisteröidään ahkerasti

Huhtikuussa rekisteröitiin 151 uutta matkailuvaunua, mikä osoittaa edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna liki 107 %:n kasvua. Kokeneet harrastajat haluavat panostaa laadukkaisiin vaunuihin ja myös nuoret perheet ovat löytäneet harrastuksen, joka halutaan heti aloittaa hyvällä ja turvallisella ajoneuvolla – kohtuulliseen hintaan!

Matkailuauto on koti pyörillä

Tehdasvalmisteisia matkailuautoja rekisteröitiin yhteensä 241 kpl. Kasvua edellisen vuoden huhtikuuhun verrattuna oli liki 75 %. Muita matkailuautoja rekisteröitiin 30 kpl. Kaikkiaan matkailuautoja rekisteröitiin huhtikuussa 271 kpl, mikä osoittaa liki 75 %:n kasvua. Suosituimpia ovat puoli-integroidut mallit. Uusia retkeilyautoja rekisteröidään myös edelleen ahkerasti. Liikkumisen helppoutta arvostetaan ja ajoneuvojen tarjonta on monipuolinen.

Huhtikuussa rikottiin ennätyksiä!

Kun tarkastellaan huhtikuun rekisteröintejä vuosina 2015–2021, huhtikuu oli ennätyksellinen uusien matkailuajoneuvojen myyntikuukausi. Verrattuna jakson toiseksi parhaaseen myyntikuukauteen 2019, uusien matkailuajoneuvojen rekisteröinnit kasvoivat 45 %. Matkailuautojen
31 % ja -vaunujen 75,5 %.

Tervetuloa hienon harrastuksen pariin!

Hyvällä ajoneuvolla se on mukavaa ja turvallista. Ympäri vuoden.


Matkailuajoneuvot 4/2021 (PDF)

Lisätietoja:

Mika Jokinen
toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry

Kuvagalleria

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024