Pilote palaa Suomeen

Antti Siljamäki
29.4.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Ranskalaisten Pilote-matkailuautojen myynti alkaa Suomessa Touring Camp Oy:n (Hymer Center, Carthago Center) toimesta, joka on solminut jälleenmyynti- ja huoltosopimuksen ranskalaisen Pilote-matkailuajoneuvotehtaan kanssa. Uuden merkkiedustuksen myötä Touring Camp Oy lanseeraa brändinsä mukaisen Pilote Centerin.

Piloten uudistunut tehdas ja rohkeasti uudistuneet autot ovat viime vuosina herättäneet suurta suosiota. Etenkin muissa pohjoismaissa Pilote-matkailuautojen osuus on kasvanut merkittävästi. Naapurimaassamme Ruotsissa esimerkiksi Pilote on noussut jo toiseksi myydyimmäksi merkiksi vuonna 2019*. Tämä vahvistaa sitä ajatusta, että ajoneuvot ovat todettu toimiviksi pohjoismaisessa ilmastossamme.

Mallisto

Piloten matkailuautot pohjautuvat Fiatin alustalle. Mallistoon kuuluvat retkeilyautot, puoli-integroidut, integroidut ja alkovi-malliset matkailuautot. Tyyliltään Pilotet ovat upean ranskalaisen elegantteja, joihin on helppo ihastua.

Pilotelle ennustetaan hyvää menestystä Suomen markkinoilla. Autot ovat hinta-laatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyisiä kilpailijoihinsa nähden. Erityisesti ajoneuvojen varusteiden hinnoittelu on tehty hyvin asiakasystävälliseksi.

Pilote valmistajana

Lähellä Nantesin kaupunkia Ranskan länsirannikolla oleva Piloten tehdas on perustettu vuonna 1962 ja nykyisin se valmistaa 3000 matkailuajoneuvoa vuosittain. Jälleenmyyntiverkosto on laaja: 150 jälleenmyyjää 20 eri maassa. Pilote on osa Pilote Group:a, johon kuuluu kahdeksan merkkiä: Pilote, Frankia, Bavaria, Le Voyageur, Hanroad, Avis, Danbury, Mooveo. Pilote Group on 100 %:sti perheomisteinen yhtiö.

Ensiesittely kesäkuun alussa

Touring Camp Oy:n / Pilote Centerin ensimmäiset esittelyautot saapuvat maahan heti vapun jälkeen toukokuun alussa. Uuden merkkiedustuksen kunniaksi Touring Camp Oy järjestää VIVE LA PILOTE -viikonloppunäyttelyn toimitiloissaan Espoossa 1-2.6.2019, jossa on nähtävillä neljä ensimmäistä Pilotea.

Pilote-matkailuautoja myytiin edellisen kerran Suomessa 90-luvun taitteessa.

>> Lue lisää

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautomatkailuautopilote

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024