Pössl XL sopii pitkille ihmisille

Toimitus
12.12.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Uusi Pössl Roadcruiser XL. Pitkien kompakti menopeli.

Pössl on saksalainen retkeilyautojen valmistaja. Pössl on alansa edelläkävijä ja ylivoimaisesti suosituin, Euroopan markkinajohtaja suurimmalla retkeilyautovalikoimallaan.

Helsingin Caravan-messuilla (17.-19.1.2020) on Roadcruiser XL-mallin ensiesittely. Pössl on kehittänyt retkeilyauton, jossa kaksi metrinenkin matkustaja voi tuntea olonsa kotoisaksi. Tämä malli on Roadcruiser- ja Roadcruiser Revolution-mallien onnistunut symbioosi. Alustana on Fiat/Citroen 6,36 metriä pitkänä ja 2,76 metriä korkeana.

Vuode pitkille

Malli on kehitelty matkailijoille, jotka tuntevat olonsa ahtaaksi jopa pisimmissäkin retkeilyautojen malleissa. Tämän mallin vuode tarjoaa loistavat nukkumatilat pidemmillekin retkeilijöille. Ylös sijoitetun jääkaapin ja vaatekaapin ansioista on ollut mahdollista rakentaa 208cm pitkä vuode. Mikä parasta vuoteen takia ei ole jouduttu tinkimään muista mukavuuksista. Roadcruiser XL tarjoaa täydellisesti varustellun keittiön sisältäen 2-liekkisen lieden sekä leveät laatikostot keittiön tavaroille. XL ei tarkoita ainoastaan XLvuodetta vaan myöskin XL-säilytystiloja.

Avaruutta ja tilantuntua

Roadcruiser XL tarjoaa kaikki samat ihastuttavat elementit kuin veljensä Roadcruiser Revolution. Kuten laadukkaan valaisinkonseptin sekä huikean sisäkorkeuden, joka antaa pitkillekin retkeilijöille mahdollisuuden liikkua ajoneuvossa päävaran kanssa. Ajoneuvo täyttää tietenkin Pössl-tehtaan korkeat laatuvaatimukset niin materiaaleissa kuin työstössäkin.

Ajoneuvo on esillä Helsingin messuilla Rinta-Joupin Autoliikkeen osastolla. Tervetuloa tutustumaan.

Lisätietoja:

Päivi Petrie
tehtaan agentti
+49-171-70069928

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautomatkailuautoPösslretkeilyauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024