Rajoitettu erä LMC:n 60-vuotisjuhlamalleja

Toimitus
25.5.2015
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

LMC tuo Suomen markkinoille heti kesän alkuun ensimmäiset 2016-mallivuoden autonsa. 60-vuotisjuhlamallit Cruiser 712 (erillisvuoteet matalalla ja iso pesuhuone auton takaosassa) ja alle 7 metriä pitkä Cruiser 662 G (isoksi parivuoteeksi yhdistettävät erillisvuoteet ja iso takatalli) on varustettu 150 hv –moottorilla ja „kaikilla LMC:n ja Fiatin parhaimmilla herkuilla“.

Ulkoisesti hopean metallivärinen ohjaamo pitää sisällään kuljettajan mukavuudet, laajennetun alustapaketin sekä Fiatin erikoispaketin sisältäen mm. sade- ja hämärätunnistimen, rengaspainevalvonnan, kaistavahdin ja ajovalojen vaihtoautomatiikan.

Asumismukavuutta juhlamalliin tuo sekä viilennykseen että lämmitykseen soveltuva TRUMA Aventa comfort –ilmastointilaite ja kattava mm. markiisin, ohjaamon kattoikkunan, peruutuskameran ja navigaattorin sisältävä Selection + -paketti. Vakiona on lisäksi nestekiertoisella lattialämmityksellä varustettu talvipaketti, epäsuora valaistus, asunto-osan akku 95 Ah, Thulen pyöräteline sekä 662 G –malliin takatallin kiinnityskiskot ja kuljettajanpuoleinen ovi. Juhlamallissa on lisäksi uudentyyliset kalusteet ja istuinten juhlaverhoilu.

LMC:n 60-juhlamallissa on Long Life Technologie –korirakenne, jolle valmistaja myöntää vuosittaisen kosteusturvatarkastuksen perusteella tiiviysturvan 12 vuoteen tai max. 120 000 km asti.

Juhlamallin hinta on 75 900 euroa. Saatavana on myös alle 80 000 eurolla Alden talvipaketti ja automaattivaihteisto.

Lisätietoja:

www.lmc-caravan.fi

www.facebook.com/lmcsuomi

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoLMCmatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024