Roadcar vm. 2020

Toimitus
16.9.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Uusi mallisto – hyvästä vieläkin paremmaksi!

Vuonna 2015 ensiesitteli Pössl uuden Roadcar-retkeilyautomerkin. Tuote on vakuuttanut retkeilyautojen käyttäjäkunnan ja siitä on muodostunut useille heidän lempimerkkinsä.

Kompakti tuotepaketti toimivilla pohjaratkaisuilla yhdistettynä laadukkaaseen työnjälkeen sekä erittäin kilpailukykyiset hinnat ovat vakuuttaneet asiakaskunnan. Roadcar jatkaa myös tulevana mallivuotena 2020 matkaansa ohituskaistalla, sillä Pössl:in kehittämät uudistukset mallikaudelle ovat vakuuttavia.

Neljä Roadcar-mallia, tehty vakuuttamaan

Roadcar R540, R600, R601 monitoimiajoneuvo kerrossängyillä sekä R640 jokainen malli starttaa uudistetuilla ratkaisuilla tulevaan mallivuoteen 2020. Kaikissa malleissa Thetfordin 90 litrainen sisääntulon yhteyteen sijoitettu jääkaappi, täysin uudistettu tilavampi kylpyhuone, uusi tyylikäs lattiamateriaali betoni-jäjitelmä kuviolla sekä uusitut viihtyisyyttä luovat puupinnat ja työtasot.

Keittiö vakuuttaa tilavalla työtasollaan sekä kätevällä ja tilaoptimoidulla liesi-/pesuallasyhdistelmällä. Kaasuliedessä on  piezo-sytytin. Istuinryhmästä muodostuu niin haluttaessa lisänukkumapaikka.

Täysin uusi malli tuoteperheessä on monitoimiajoneuvo Roadcar R601. Perheille suunniteltu malli kerrossängyllä missä nukkumapaikat neljälle. Jos matkalla lähtee yksin tai kaksin on mahdollista poistaa alempi vuode ja nukkua ylävuoteessa. Näin vuoteen alapuolelle jää tilat vaikkapa polkupyörille.

Kaikkiin malleihin on mahdollista tilata lisävarusteena joko diesel- taikka kaasulämmitys sekä uutuutena myös nostokatto.

Optimoitujen ja kustannustehokkaiden ratkaisujen ansiosta Roadcar tulee puolustamaan paikkaansa parhaalla hinta/laatusuhteella. Hinnat alkaen 39.100,-.

>>www.roadcar.fi

Lisätietoja:

Päivi Petrie
tehtaan agentti
+49 171 70069928

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020matkailuautoretkeilyautoRoadcar

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024