Sun Living vm. 2021

Toimitus
18.9.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Sun Living-mallisto on laajentunut ja on nyt entistä tyylikkäämpi

Sun Living on tehnyt merkittäviä uudistuksia kaikkiin kolmeen (A, S ja V) mallisarjaansa. Fiat-alustan lisäksi on nyt mahdollisuus valita Citroen Jumper-alusta ja molemmat uusilla Euro6-moottoreilla sekä kuljettajan avustavilla järjestelmillä.

Ulkoväritysmahdollisuuksina on nyt kaikissa malleissa perinteisen valkoisen lisäksi myös hopea. Lisäksi uusilla teippauksilla ajoneuvot näyttävät entistä tyylikkäimmiltä.

Sisätilojen tekstiileihin ja valaistukseen on tehty mukavuutta ja näyttävyyttä lisääviä päivityksiä. S- ja A-sarjojen kylpyhuoneet on uusittu.

Kaikissa kolmessa mallisarjassa on myös uusia pohjaratkaisuja.

Puoli-integroitu S-sarja

Sun Livingin puoli-integroidut S-mallit on nyt saatavissa sekä Fiat- että Citroen-alustalla ja kahdella eri ulkovärityksellä (valkoinen ja hopea). Ulkoteippaus on myös uusittu.

Pohjaratkaisuja on kahdeksan, joista S 60SP, S 70DF ja S 65SL ovat uusia.

Suuri takatalli mahdollistaa myös sähköpyörien kuljettamisen ja lataamisen. Takatallista löytyy latauspiste ja tuuletin.

Sisätiloissa on uusittu tekstiilejä, kaapistoja, valaistusta ja kylpyhuone. Viides turvayöpaikka on mahdollista saada S 60SP, S 65SL malleihin lisävarusteena.

Alaslaskettava vuode istuinryhmässä on nyt vakiona S 60SP, S 65SL, S 70SL malleissa.

Alkovi-sarja

Sun Livingin alkovi-mallisto (A) on myös saatavissa sekä Fiat- että Citroen-alustalla ja kahdella eri ulkovärityksellä (valkoinen ja hopea). Ulkoteippaus on myös uusittu.

Pohjaratkaisuja on neljä, joista A 60SP, A 70DK ja A 75DP ovat uusia. Suuri takatalli mahdollistaa myös sähköpyörien kuljettamisen ja lataamisen latauspisteen avulla.

Kaikissa malleissa on etuosassa ohjaamon yläpuolella mukava 200x150 cm kokoinen vuode. A70 DK-mallissa on etuosassa monikäyttöinen istuinryhmä, kerrossängyt takaosassa ja makuupaikkoja jopa seitsemälle henkilölle.

Sisätiloissa on uusittu tekstiilejä, kaapistoja, valaistusta ja kylpyhuone. Suuri 142 litran jääkaappi on vakiovarusteena useimmissa malleissa. Malleissa A 60SP, A 70DK ja A 75DP on uusi kylpyhuone.

Retkeilyautot (V-sarja)

Muutaman vuoden tauon jälkeen Sun Living-retkeilyautot tulevat jälleen myyntiin Suomessa. Alustavaihtoehtoina ovat Fiat ja Citroen ja ulkoväritysvaihtoehtoja valkoinen ja hopea. Myös ulkoteippaus on myös uusittu.

Pohjaratkaisuja on kolme, jotka soveltuvat pariskuntien lisäksi myös perheille.

Sisätilojen materiaalit ja valaistus on uusittu ja usb-pistoke lisätty. Keittiössä on kaksiliekkien kaasuhella ja 84 litrainen jääkaappi.

Lisävarusteina voi valita 138 litran jääkaapin, eristetyn ja lämmitetyn jätevesisäiliön, pehmeästi sulkeutuvan matkustamon oven ja sähköisen ulkoaskelman.

Uusi pohjaratkaisu perheille

Uusi, erityisesti perheille suunniteltu V 60 SP Family-malli on ainutlaatuinen ajoneuvon takaosan nukkumisjärjestelyissä. Kokoontaitettavan alavuoteen yläpuolella on siirrettävä parivuode. Vuoteiden muunneltavuuden ansiosta makuuhuoneen voi muuttaa tarvittaessa hetkessä suureksi tavaratilaksi. Tämä lisää ajoneuvon käyttömahdollisuuksia erilaisissa tilanteissa.

Lisätietoja:

Lisätietoja Sun Living tuotemerkeistä ja lehdistömateriaaleja löytyy osoitteesta
www.sun-living.com

Jussi Laaksonen
Merkkivastaava
Kabe-Adria Oy0400 650 650

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2021asuntoautomatkailuautoSun Living

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024