Sunlight keskittyy hiomaan yksityiskohtia

Toimitus
31.8.2016
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Tuskin mikään matkailuautomerkki on niin vahvasti aktiiviseen lomailuun yhdistettävissä kuin Sunlight. Hän kuka lähtee Sunlightilla liikenteeseen, odottaa matkaltaan enemmän kuin vain lomaa. Jokaisen mutkan takana voi olla uusi elämys, seikkailu tai mieluinen urheiluharrastus. Sunlighting käytännöllinen varustelu, isot säilytystilat ja helppokäyttöisyys tukevat tätä mielikuvaa. Saksalainen laatu yhdistettynä houkuttelevaan hintaan kiinnostaa myös vuokraustoimintaan matkailuautoja hankkivia.

Sunlight 2017 –mallisto koostuu yhdeksästä puoli-integroidusta ja kolmesta alkovimallista. Mallivuoden uudistukset pureutuvat yksityiskohtiin kuten uusi ”penkkimallinen” WC-istuin (T 58), pidempi keittiö (T 64), Hymer-konsernin kevyempi nostovuode, lisätilaa vaatesäilytykselle (T 58, T 64). Käännettävällä suihkuseinällä (T 66, T 67, A 72 ) saadaan lisää toimivuutta pesutilaan. Yläkaappien luukut ovat uudet ja ruskeasävyinen Mocca-tekstiili on omiaan lapsiperheidenkin käytössä. Mallissa T 69 S keittiö on asennettu alemmas.

Muita uudistuksia ovat mm. uudet tavaratilan lukot, alkovin pesunkestävät verhot, uudistettu liesi mustalla lasikannella, uudet pesuhanat, sisääntulon ja asunto-osan oven ”kahvat” nousun helpottamiseksi sekä märkätilojen metalliset kaappien vetimet. Myös käyttöpaneeli on uusi ( Schaudt).

Lisätietoja:

Petra Samppa
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
ERWIN HYMER GROUP Suomi Oy
Nukkeruusunkuja 3 C 52
00990 Helsinki
Puh. 010-239 6704, GSM 050 382 0530
Fax. 09 586 5053
petra.samppa [ät] erwinhymergroup.com

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautomatkailuautoSunlight

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024