Suomeen suunniteltu uusi LMC

Toimitus
14.2.2016
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

LMC Cruiser ComfortLine T 683 on Suomeen suunniteltu kevään 2016 uutuusmalli, jossa on iso takatavaratila ja yhdistettävät erillisvuoteet normaalikorkeudella. LMC:n uutuusmalli on suunniteltu suomalaiseen makuun eikä varustelussa ole tingitty.

LMC:n kevään 2016 uutuusmallissa yhdistyvät sulavasti ajoneuvomatkailijoiden juuri nyt suosimat trendit ja merkin omat vahvuudet. ComfortLine-malliston pohjalle suunnitellun puoli-integroidun T 683 –mallin asunto-osan tunnelma on täysin uudistunut valaistuksen, kromisomisteiden ja vaaleiden kaapistojen myötä. Merkittävä muutos käyttömukavuuden osalta ovat normaalikorkeudelle lasketut erillisvuoteet, jotka voidaan yhdistää tilavaksi 200x210 cm parivuoteeksi. Vuoteiden alle jää iso ajoneuvon levyinen takatavaratila, johon on pääsy auton molemmilta puolilta (luukun koko 905x720 cm). Täysin uutta on myös istuinryhmän pyöristetyt pehmusteet, mikä tekee matkustamisesta entistäkin mukavampaa.

Cruiser ComfortLine T 683 on rakennettu Fiatin alustalle ja siinä on vakiona 2,3 MJT 150 hv –moottori, hopean värinen ohjaamo sekä lämmitysvaihtoehtona Truman talvipaketti nestekiertoisella lattialämmityksellä. Upotetut ikkunat lisäävät käyttömukavuutta ympäri vuoden. Saatavana on myös vain 2 000 euron lisähintaan Alden talvipaketti lämmönvaihtimella. Suosiotaan lisäävä automaattivaihteisto on luonnollisesti saatavana myös T 683 –malliin.

LMC:n varustelu kestää hintavertailun

Henkilöautopuolelta tutut sumuvalot, sade- ja hämärätunnistin sekä rengaspaine-valvonta ovat ajan trendejä seuraten myös LMC:n kevään uutuusmallin vakiovarusteita. Korkeakiiltoinen musta jäähdyttimen säleikkö ja Skid-Plate –lista etupuskurin alla tekevät niin ikään eroa matkailuautojen perusmalleihin.

Mitä muuta vakiona? Suomessa LMC:n vakiovarustelu on perusmalleissakin kattava. Iso 90 l polttoainesäiliö, radiovalmius ja Fiatin alustapaketti ohjaamon automaattisella ilmastoinnilla, sähköisesti säädettävillä ja lämmitettävillä sivupeileillä, vakionopeudensäätimellä sekä tarpeelliset asunto-osan mukavuudet ovat LMC:llä perusvarusteita. Kevään T 683 –mallissa vakiona ovat lisäksi korkeussäädettävä nahkainen monitoimiratti, peiliantenni DAB-valmiudella, LED-päiväajovalot, suihkun puinen lattiaritilä sekä Fiatin 16-tuuman alumiinivanteet. Korkealaatuinen THULE-markiisi sekä viilentävä ja lämmittävä TRUMA Aventa Comfort -ilmastointilaite sisältyvät myös vakiovarusteisiin.

ComfortLine–malliston vakiovarusteista mukaan kuuluvat leveä 70 cm asunto-osan ovi. Neljälle matkustajalle suunnitellussa pohjaratkaisussa sisäänkäynti onkin jopa ruhtinaallisen avara.

Älypuhelimesta lisäetua

Appsit, karttaohjelmat sekä matkakohteen tärkeimmät nähtävyydet ja parhaimmat ravintolat kertova TripAdvisor ovat monelle ajoneuvomatkailijalle tuttuja. LMC:n kevään uutuusmallin kohdalla hyötyy älypuhelimesta tai tabletista merkittävästi, sillä vakiona sekä Truman että Alden talvipaketin yhteydessä toimitukseen kuuluu joko TRUMAn iNet-Box tai Alde Smart Control, jolla voi ohjata etänä ajoneuvon sisälämpötilaa ja käynnistää esim. jääkaapin jäähtymään.

LMC Cruiser ComfortLine T 683 –mallin hinta Suomessa on 77 600 euroa. Ensimmäiset autot saapuvat maahantuojille helmi-maaliskuun taitteessa.

LMC (Lord Münsterland Caravan)

LMC Caravan GmbH & Co. KG on osa suurta saksalaista Erwin Hymer Group –konsernia. Yrityksen jatkuvasti uudistuva tehdas ja toimipaikka sijaitsevat Sassenbergissa Pohjois-Saksassa noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Düsseldorfista koilliseen. LMC on valmistanut matkailuajoneuvoja yli 60 vuotta ja Skandinavia Suomi mukaan lukien on ollut LMC:lle aina merkittävä markkina-alue, mikä näkyy nykyisinkin isosti valmistajan tuotekehityksessä. Suomessa yhteyksiä valmistajan ja valtuutettujen LMC-maahantuojien välillä hoitaa suomalainen tytäryritys Erwin Hymer Group Suomi Oy.

Lisätietoja:

Petra Samppa
ERWIN HYMER GROUP Suomi Oy
Nukkeruusunkuja 3 C 52
00990 Helsinki
Telefon: +358 10 239 6704, GSM +358 50 382 0530
www.lmc-caravan.fi
iwww.facebook.com/lmcsuomi

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoLMCmatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024