Tietoa yhdistyksestä

Toimitus
10.9.2018
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT) on matkailuajoneuvoalalla toimivien yritysten perustama yhdistys, joka toimii jäsentensä hyvinvoinnin turvaamiseksi ja lisäämiseksi. Yhdistyksen jäseninä ovat toimialan useimmat valmistajia edustavat yritykset, ajoneuvoja maahantuovat myynti- ja huoltoliikkeet, yksittäiset huoltoliikkeet sekä tarvikeliikkeet. MAT jäsenyrityksen tunnistaa liikkeen ikkunassa olevat tarrasta. Jäseniä yhdistyksessä on yli 60 ympäri Suomen.

Mukana messuilla ja tapahtumissa

Lahden Messujen kanssa syksyisin järjestettävät Lahden Caravan-messut on alan tärkein tapahtuma. Toimiala on aktiivisesti esillä myös muilla messuilla (Helsinki, Turku) ja vapaa-ajan tapahtumissa. Messujen lisäksi MAT järjestää alan yhteiskampanjoita Liikkuvakoti nimen alla. Yhdisty ylläpitää omaa verkkosivustoa liikkuvakoti.fi, jossa on runsaasti alaan ja harrastukseen liittyvää tietoa.

Aktiivista vaikuttamista kotimaassa ja ulkomailla

Muita MAT:n toimintamuotoja ovat matkailuajoneuvojen rekisteröintitilastojen ylläpito, kannanottaminen alaa koskevaan lainsäädäntöön ja huoltohenkilökunnan kouluttaminen. Tärkeimmät alaa koskevat lait ja säädökset koskevat ajokorttiasioita ja autoverotusta. Näitä koskeviin muutoksiin MAT on ottanut alan edustajana aktiivisesti kantaa. MAT on myös jäsenenä matkailuajoneuvoalan eurooppalaisessa yhteisössä ECF:ssä (European Caravan Federation).

MAT jäsenliikkeet ympäri Suomea järjestävät aktiivisesti näyttelyitä, seuraa ilmoituksia ja tule käymään!

Lisätietoja:

Antti Siljamäki
Toiminnanjohtaja
050 3658352
antti.siljamaki(ät)liikkuvakoti.fi

Artikkeliin liittyvät hakusanat: MATmatkailuajoneuvotuojatMessutyhdistys

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024