Webastolta kattoilmastointi

Toimitus
17.10.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Löydät täydellisen pysähdyspaikan yöksi tai pariksi. Nyt on vihdoinkin aika rentoutua. Vaikka ulkona paahtaa helle, matkailuautostasi löydät mukavan ja viileän paikan. Webasto Cool Top Trail tarjoaa aina mukavan lämpötilan.

Ideaalinen kattoilmastointiyksikkö.

Pienin Cool Top Trail –malleista soveltuu erittäin hyvin alle 8 metrin pituisiin matkailuajoneuvoihin ja –vaunuihin. Hyvä hyötysuhde ja erinomainen suorituskyky takaavat viileän tilan kesähelteille. Ilmastointilaitteet ovat testattu ja osoitettu toimiviksi Australian 50-asteisen paahtavan polttavassa ilmastossa. Ilmastointiyksiköt toimitetaan lämpöpumppuominaisuudella, joka pitää lämpötilan sisätiloissa mukavana myös, kun ulkolämpötila tippuu -5°C pakkasen puolelle.

Suorituskykyä hiljaisesti

Hiljainen ilmastointi antaa sinun levätä rauhassa mutta ei myöskään häiritse muita leirintäalueen asukkaita. Korkealaatuiset komponentit varmistavat pitkän käyttöiän sekä pienet huoltokustannukset. Yksikön kotelo on valmistettu Yhdysvalloissa UVvalolle stabiilista polypropeenista. Rakenne on vankka mutta silti kevyt. Kaikkia ilmastoinnin toimintoja voidaan ohjata mukana tulevalla kauko-ohjaimella. Jäähdytys- ja lämmitystoiminnot sisältävät lisäksi erilaisia lisäominaisuuksia, kuten kosteudenpoisto-, ajastin- ja sleep -toiminnot.

>>www.kaha.fi

 

Lisätietoja:

Tero Illi
Tuotepäällikkö
Oy Kaha Ab

puh. 09-615 68 282

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024