Weinsberg matkailuautot 2019

Toimitus
24.9.2018
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Weinsberg on ottanut Peugeot -alustan käyttöön Carahome- ja CaraCompact Edition Pepper-mallistoissa.

WEINSBERG CARACOMPACT EDITION PEPPER

Van-luokan kompakti auto, jossa on erittäin vahva tehtaan kampanja, jossa hinnassa mukana mm. Truma E-lämmitin, markiisi, 16 "alumiinivanteet, Truma iNet järjestelmä joka mahdollistaa lämmityksen ja ilmastoinnin hallinnan ja valvonnan älypuhelimella helposti mistä tahansa, radio DAB +, all-in-one-navigointijärjestelmä, jossa retkeilyohjelmisto, ja 3 vuoden karttapäivitys.

CaraCompact Edition Pepper valmistetaan Peugeotin alustalle. Pohjavaihtoehtoja on kaksi. Weinsberg CaraComapct Edition Pepper voitti vastikään parhaan Van-luokan hinta-laatu-maininnan Auto Bild- lehden testissä.

WEINSBERG CARAHOME

Weinsbergin alkovimallisarja CaraHome valmistetaan uudella mallivuodella Peugeotin alstalle. Mallisarjassa on kolme pohjaratkaisua: 550MG, kerrosvuoteiksi muuntuvalla garagella oleva 600 DKG sekä suurella garagella 700 DG-malli

WEINSBERG CARALOFT

Caraloft on Weinsbergin puoli-integroitu mallisarja, jossa on neljä pohjaratkaisua.

WEINSBERG CARASUITE

Puoli-integroidussa Weinsbergin CaraSuite- matkailuautossa on alaslaskettava ylävuode. Kattoon on rakennettu korkeampi osa, joka antaa 15 cm lisää sisätilaa verrattuna puoli-integroituun CaraLoft-mallisarjaan. Pohjaratkaisuja on neljä.

Uutta yleisesti mallivuodelle 2019

Uusi ulko-ovi, jossa lukituksessa ja istutuksessa on otettu esimerkkiä henkilöautoteollisuudesta. Lukon ulkonäkö, toiminta ja jopa oven ääni sulkeutuessaan muistuttaa henkilöauton lukon ja oven toimintaa. Oven voi lukita sähköisesti myös auton näytöstä

 

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautomatkailuautoWeinsberg

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024