Weinsberg matkailuvaunut 2019

Toimitus
24.9.2018
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

WEINSBERG CARAONE JA CARATWO

Weinsberg valmistaa kattavan valikoiman edulliseen hintasegmenttiin asettuvia CaraOne ja CaraTwo matkailuvaunuja aina pienimmästä 350-mallista suurimpaan 750-lippulaivaan saakka. Weinsbergin matkailuvaunut valmistetaan AL-KOn alustalle.

Weinsberg CarOne mallisarjassa on kymmenen pohjaratkaisua, CaraTwo.mallisarjassa on neljä pohjaratkaisua. Suurimmassa kokoluokassa on lisäksi kaksi pohjoismaihin räätälöityä Weinsberg CaraOne Edition ICE erikoismallia:
- 740 UDW, jossa vaunun keskellä oleva kerrossänky ja sitä vastapäätä oleva istuinryhmä on korvattu kotiteatterilla. Keskikerrossängyn tilalla on kaksi valtavaa nahkaverhoiltua laiskanlinnaa ja kerrossängyn tilalla 49 tuumainen televisio ja sen alla sähkötakka, joka antaa lämpötehoa 1-2 kilowattia.
- 740 UDF, jossa on makuupaikat seisemälle hengelle.

Weinsberg CaraOne Edittion ICE- vaunuissa on AL-KOn telialusta, ALDE vesikeskus ja - lattialämmitys, 190 litran jääkaappi, sileä alumiinipelti, led-valaisinjärjestelmä sekä kattava lisävarustus erittäin aggressiiviseen kampanjahintaan.

Uutta yleisesti mallivuodelle 2019

- Plyplastic sivuikkunat
- Truma-lämmitimen sähköinen sytytys
- Sisätilan LED-valaistus
- Vaatetanko pesuhuoneessa
- Uusi ulko-ovi, jossa vetokahvan yhteyteen integroitu säilytyslokero. Ovi on lukittavissa myös sähköisesti vaunun näyttöä käyttäen.

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntovaunumatkailuvaunuWeinsberg

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024