Weinsberg vaunut vm. 2020

Toimitus
28.8.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
WEINSBERG CARAONE, CARATWO ja CARAONE [ICE]
WEINSBERG valmistaa kattavan valikoiman edulliseen hintasegmenttiin asettuvia CARAONE- ja CARATWO -matkailuvaunuja aina pienimmästä 350-mallista suurimpaan CARAONE [ICE] 740-lippulaivaan saakka. WEINSBERGin kaikki matkailuvaunut valmistetaan AL-KOn alustalle.
CARAONE esittelee ensimmäistä kertaa kaksi uutta pohjaratkaisua, joissa nostovuode.
CARAONE 390 PUH: Koriltaan neljän metrin pituinen CARAONE 390 PUH -mallissa on nostovuode. Etuosassa on tilava panoraamakeittiö jossa on 142 litran jääkaappi AES-toiminnolla  Vaunussa on suuri pyöreänmuotoinen istuinryhmä, sisäkorkeus on huikeat 209 cm.  Panoraamaikkuna tuo runsaasti valoa vaunuun.
CARAONE 540 EUH: Joustavilla nukkumisjärjestelyillään uusi asettelu on täydellinen perheille. Vaunussa on pituusuuntaiset erillisvuoteet, nostovuode ja suuri pyöreä istuinryhmä, Sisäkorkeus on 209 cm. Keittiössä on vakiona tilava 142 litran jääkaappi AES-toiminnolla.
- CaraOne mallisarjassa on yhteensä 11 pohjaratkaisua
- CaraTwo.mallisarjassa on neljä pohjaratkaisua.
CARAONE [ICE]- mallisarja on saanut täysin uuden ulkoilmeen mallivuodelle 2020 siirryttäessä. Pohjaratkaisuja on kaksi:
- CARAONE [ICE] 740 UDW, jossa vaunun keskellä oleva kerrossänky ja sitä vastapäätä oleva istuinryhmä on korvattu kotiteatterilla. Keskikerrossängyn tilalla on kaksi valtavaa nahkaverhoiltua laiskanlinnaa ja kerrossängyn tilalla 49 tuumainen televisio ja sen alla sähkötakka, joka antaa lämpötehoa 1-2 kilowattia.
- CARAONE [ICE] 740 UDF, jossa on makuupaikat seisemälle hengelle. Weinsberg CaraOne [ICE] -vaunuissa on AL-KOn telialusta, ALDE vesikeskus ja -lattialämmitys, 190 litran jääkaappi, sileä alumiinipelti, led-valaisinjärjestelmä sekä kattava lisävarustus kampanjahintaan.
>>www.weinsberg.fi

Lisätietoja:

Olli Haverinen
Import Forum Oy

0400 470 302

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020asuntovaunumatkailuvaunuWeinsberg

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024