Adria autot vm.2020

Toimitus
6.9.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Uusi Compact-mallisto

Adrian matkailuautomalliston suurin uutuus on täysin uusittu Compact-mallisto.  Adria on myös lisännyt pienempiä  pohjaratkaisuja Soniciin, Coraliin, Matrixiin ja Coral XL: iin tinkimättä mukavuudesta ja/tai käytännöllisyydestä.

Adrian vuosimallin 2020 matkailuautoissa on Fiatin ja Citroënin uudet Euro6d-moottorit AdBlue-tekniikalla, parannetulla vääntömomentilla, suorituskyvyllä ja pienemmillä päästöillä. Alustoissa on myös enemmän valinnaisia kuljettajaa auttavia varusteita.

Uusi Adria Mach-sovellus

Sonic-mallistoon on saatavilla lisävarusteena Adria MACH smart control mobiili aplikaatio, jolla ohjaat valaistusta, lämmitystä ja jähdytystä. Sillä voi navigoida, merkitä mielenkiintoisia paikkoja ja siitä löytyy lähin jälleenmyyjä tai huolto helposti.

Lisää mukavuutta

Kaikissa malleissa on uusi valaistus, uudet kalusteet uudet pesuhuoneet ja patjat sängyissä.

Uusia pohjaratkaisuja

Adrian mallisto on laaja, klassisesta L-sohvasta avoimeen olohuoneeseen. Vuoden 2020 mallistossa on uusia
lyhyitä malleja joissa on uusia pesuhuone- ja makuuhuone ratkaisuja.

Takatallin muutokset

Olemme uudistaneet takatallimme helpottamaan kuormaamista. Niissä on uudet valaisimet, uudet säilytystä parantavat ratkaisut.

 

 

Uusi Compact 2020. Mene minne haluat!

Vuonna 2007 esitelty Compact-malliston on täysin uusittu. Uusi Compact on pienempi ja kompaktimpi leveyden (2,12 m) ja pituuden (5,99-6,4 m) suhteen. Tämä mahdollistaa pääsyn moneen paikkaan.

 

 

Mallistossa on uudet tyylikkäät kalusteet ja  enemmän vakiovarusteita sekä mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Compact-mallistossa on kaksi varusteluvaihtoehtoa: Compact Plus Fiat Ducaton alustalla ja Compact Axess Citroën Jumper alustalla.

Adria retkeilyautot

Retkeilyautomalliston suurin uutuus on edullisin Twin Axess-mallisto Citroën Jumper alustalla, johon on tuotu muiden mallistojen tavoin uuden sukupolven suunnittelu.  Ulkovärejä on kaksi. Sisustusvaihtoehtoja on myös kaksi: Sandy Brown ja Sandy White.

Pohjaratkaisuina on erillisvuode- ja parivuodeversiot. Iso "taivasikkuna" ja "taivas-lounge luovat uuden avaran tunnelman sisätiloihin.

Pesuhuone ja keittiö on uusittu. Keittiössä on nyt laajennettava työtaso ja soft close -laatikostot, 2-liekkinen liesi ja kompressorijääkaappi 90l tai 152l mallista riippuen.

>>adria-mobil.fi

Lisätietoja:

Bo Karlsson
Toimitusjohtaja
Kabe-Adria Oy
040 124 4900

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020Adriaasuntoautomatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024