Adria autot vm. 2021

Toimitus
3.9.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Menestymisen avaimet on luotu

Adrian 55-juhlavuoden kunniaksi esitellään täysin uusitut Coral- ja Matrix matkailuautomallit.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 55-vuotta ensimmäisen Adria-matkailuvaunun valmistuksesta ja saapumisesta Skandinavian markkinoille. Tästä syystä Adrialla on ollut hyvä syy uudistaa Coral ja Matrix matkailuautomallistot. Näiden lisäksi Adrian loistokasta mallistoa täydentävät aiemmin tänä vuonna esitellyt Compact van-mallisto ja Twin retkeilyautomallisto.

Matrix ja Coral-mallistot päivitetty uudelle aikakaudelle

''Oli aika uudistaa Adrian myydyimmät mallit ja viedä ne seuraavalle tasolle sekä ulkoa että sisältä”, kommentoi Adrian myynti- ja markkinointijohtaja Matjaž Grm.

Matrix on tällä hetkellä myydyin Adrian matkailuautomalli, joka tarjoaa laajan varustelutason lisäksi hyvät majoitustilat alaslaskettavan vuoteen ansiosta niin perheille kuin muille aktiivisille käyttäjille.

Uuden sukupolven Coralin käyttäjä voi oleskella "atrium-tyylisesti Adrian suuren panoraama ikkunan alla, joka lisää valoa ja tilan tunnetta.

Uuden sukupolven Matrix ja Coral-mallit on saatavissa Axess, Plus ja Supreme varustelutasoilla. Suositut Matrix ja Coral Axess-mallit on saatavissa joko Fiat tai Citroen-alustalla. Plus ja Supreme-varustelutasoiset autot ovat Fiat-alustalla.

Paljon uudistuksia käyttäjän hyväksi

Adria päätti uudistaa molemmat suosikkimallinsa (Matrix ja Coral) samaan aikaan, koska molemmilla ajoneuvoilla on samat ydinvahvuudet, sama alusta ja ajoneuvoarkkitehtuuri.

Adrian suunnittelijat onnistuivat luomaan tyylikkään, aiempaa aerodynaamisemman ulkomuodon, jossa on uudelleen muotoiltu matkustamon etuosa upotetuin led-valoin, 15 % suurempi panoraamaikkuna sekä täysin uusittu kalteva takaseinä monitoimisilla LED-valoilla ja tuulenohjaimella. Lisäksi lattia on muutettu kaksoispohjaksi. Korin Comprex-rakenteessa yhdistyy puun suuri vääntöjäykkyys, polyuretaanin kestävyys ja polyesterin kosteutta pysäyttävä ominaisuus.

Molemmissa mallisarjoissa on uusittu myös sisustus, jossa on pyritty säilyttämään kodinomainen tunnelma. Olohuone, keittiö, kylpyhuone ja makuuhuone tarjoavat kukin uusia inspiroituja ratkaisuja, kuten Matrix-mallien uusittu alaslaskettava vuode ja uudet säilytysratkaisut ja matkustamon ohjauspaneeli.

Adria on panostanut käyttäjäkokemuksen parantamiseen tarjoamalla Adria Smart-viihdekeskusta (MACH), uusia varastointiratkaisuja (ulkoa täytettävät tilat ja kaapit), kaksoispohjalattian sekä uuden valaistusjärjestelmän. Lisäksi vuoteiden patjat, istuimet ja istuinryhmä on uusittu. Raikasvesisäiliö ja harmaaveden poistonventtiili on myös sijoitettu aiempaan paremmin ja ulko-ovi uudistettu.

Pohjaratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Uuden sukupolven Matrix ja Coral-mallistot tarjoavat 9 pohjaratkaisua: klassinen L - dinette ja vastakkain asetellut istuinryhmän sohvat (face to face) sekä sopivia vuoderatkaisuja kaikille käyttäjille.

Supreme-malleissa on valittavissa kaksi (Cashmere tai Moro) istuinkangasta ja Plus-malleissa Alpine White tai Naturale-kankaat. Kankaat voivat vaihdella maittain.

Kaksoispohja tuo uusia mahdollisuuksia

Uusi kaksoispohja on valmistettu kierrätettävistä komposiiteista ja tarjoaa suoran lattiapinnan auton sisätiloihin sekä paremman kylmäeristyksen. Lattioiden välissä on 13 cm korkea tila, joka mahdollisti lisätallennustilojen tekemisen.

Adria Air Flow System, Thermo-build-eristys ja Alde- tai Truma-lämmitysvaihtoehdot takaavat aina mukavat ja lämpimät olosuhteet, kun olosuhteet sitä vaativat.

Adria MACH – ohjaukseen ja valvontaan

Adrian MACH on älykäs älypuhelimiin ladattavissa oleva kauko-ohjaussovellus, jolla voi ohjata ja valvoa kaikkia tärkeimpiä matkailuauton toimintoja kuten energian ja veden käyttöä, navigoida ja hyödyntää kiinnostavien kohteiden listaa ja mobiilitoimistotoimintoja.

Kodinomaista tunnelmaa

Olohuone, eli istuinryhmä, on uudelleen muotoiltu ja varustettu mukavammilla istuimilla. Uusi kokoontaitettava ja käännettävä pöytä lisää tilan joustavuutta syömiseen, rentoutumiseen ja seurusteluun. Istuimet voidaan muuttaa sängyksi ja pöytä voidaan ottaa pois lisätilan saamiseksi.

Keittiö on aiempaa 10 cm leveämpi ja tarjoaa nyt enemmän työ- ja säilytystilaa. Uudessa S-sarjan keittiössä on uusi laminaattityötaso, suuret pehmeästi sulkeutuvat laatikot, integroitu pesuallas, 3-liekkinen kaasuliesi ja 142 litran absorptiojääkaappi. Uuni ja kahvinkeitin ovat valittavissa lisävarusteiksi.

Makuuhuoneratkaisuja on useita. Kaikissa näissä on vuoteissa laadukkaammat patjat, ylä-ja yöpöytätasot spot-valoilla ja USB-pistokkeilla. Vuoteiden ala- ja yläpuolella on tilaa henkilökohtaisille tavaroille.

Kylpyhuone on myös täysin uusittu, jolla on saatu enemmän tilaa ja mukavuutta.

Lisävuoteessa enemmän tilaa

Olohuoneessa oleva alaslaskettava vuode on aiempaa suurempi, kevyempi ja paremmin integroitu kattoon. Vuoteeseen pääsy on tehty helpommaksi.

Uuden sijoittelun ansiosta vuoteen alapuolella oleva seisomakorkeus, vuoteen ollessa yläasennossa, on kasvanut

Multimedia viihdyttää

Nauti erinomaisesta viihteestä uudella multimediaseinällä, jossa on TV-pidike jopa 32''-televisiolla, USB-portti ja puhelimen latauspinta.

Uusi äänijärjestelmäsarja on saatavana exciterilla ja subwooferilla, piilotetuilla kaiuttimilla ja Bluetooth-® toiminnolla.

Coral XL - tilaa jopa seitsemälle

Adrian alkovimallisto Coral XL tarjoaa runsaat ja tyylikkäät tilat suuremmille perheille ja ryhmille. Istuin- ja makuupaikkoja on jopa seitsemälle matkustajalle.

Compact – mene minne haluat

Vuonna 2020 lanseerattu Compact mallisto tarjoaa täysverisen matkailuauton ominaisuudet leveydeltään hieman kapeammassa korissa.  Uutta kaudella 2021 ovat uudistettu ulkoinen visuaalinen ilme ja uusittu saarekevuode (SC) pohjaratkaisu.

Compact on saatavana Supreme-, Plus- ja Axess-malleina, joissa on 12 pohjaratkaisua ja vuodepaikkoja neljälle hengelle.

Sonic – vapaus ilmaista itseä

Adrian premium-mallistoa edustaa Fiatin alustalla oleva integroitu Sonic. Tyylikäs, mukava ja käytännöllinen sisustus on tarjolla kolmessatoista erilaisessa pohjaratkaisussa. Sonic-malleissa on Adria MACH smart control -sovellus vakiona (Supreme) ja vaihtoehtona (Plus ja Axess).

Adrian retkeilyautot

Uuden sukupolven Twin Van mallistossa on lisää uusia ulkoasuja, uusia malleja ja muita parannuksia.

''Adria Twin Supreme on ollut markkinajohtaja vahvan brändin maineemme ja innovatiivisen ja patentoidun nostokaton ansiosta. Uudelle kaudelle tuomme yhden uuden ulkoasun Twin 640 SPB Family ja tuoreen matkustamo-loft-muotoilun uusiin Twin Axess -malleihin, jotka ovat saatavilla Fiat- ja Citroen-alustoilla edulliseen hintaan, joten uuden sukupolven kaksoset ovat täydellinen perhe", kommentoi Adrian myynti- ja markkinointijohtaja Matjaž Grm.

Adria tuo myös Twin Axess -mallit hiljattain lanseerattuun ja myydyimpään uuden sukupolven Twin retkeilyautomallistoon.

Ylellinen Twin Supreme

Adrian Twin Supreme mallisto tarjoaa ylellisyyttä retkeilyautojen luokkaan: tilavat sisätilat ja paljon valoa antava yksilöllinen SunRoof®-panomaaraikkuna luovat yksilöllisen ja ylellisen tunnelman.

Keittiössä on uusi kaksiliekkinen liesi ja Thetford-kompressorijääkaappi. Sisävalaistusta, ovien sulkeutumista ja ulko-oven hyttysverkkoa on parannettu. Lisäksi korin eristystä on parannettu.

Pohjaratkaisuja on viisi, joista uusin on erinomaisesti perheille sopiva Twin 640 SPB, jossa on vuodepaikat neljälle henkilölle ja tilavat vaatekaapit.

Ulkovärivaihtoehtoja uusitulla urheilullisella ilmeellä on kahdeksan.

Myydyin Twin Plus

Twin Plus-mallistossa on myös kaikki Adrian retkeilyautojen tunnusomaiset ominaisuudet.

Kaikissa twin-malleissa on nyt uusi kaksiliekkinen liesi ja uusi kompressorijääkaappi sekä parannettu korin eristys.

Pohjaratkaisuja on kuusi, joista uusin on alle 6 metriä pitkä Twin 640 SGX, kääntyvällä Duplex kylpyhuoneen seinällä ja 2+1 vuodepaikalla.

Ulkovärivaihtoehtoja uusitulla urheilullisella ilmeellä on kahdeksan.

Parannettu eristys

Adria Twin Supreme- ja Plus-mallien eristysratkaisuja on parannettu. Adria:n Thermo-standardien mukaisesti ajoneuvoissa on optimaaliset eristysmateriaalit, hyvä ilmankierto ja lämmitys, jotka on testattu Adrian omassa säälaboratoriossa.

Uudet Twin Supreme- ja Plus-mallit on nyt aiempaa paremmin eristettyjä käyttämällä kierrätysmateriaaleista valmistettua Eco Fiber 40®-eristettä.

Axess liittyy Twin mallistoon

Twin Axess-mallistossa on Plus ja Supreme-mallien tavoin kaikki Adrian retkeilyautojen tunnusomaiset ominaisuudet neljällä erilaisella pohjaratkaisulla.

Axess-mallisto on saatavissa sekä Fiat Ducato että Citroen Jumper alustalla uusimmilla Euro6-moottoreilla ja runsailla kuljettajaa avustavilla järjestelmillä.

Lisätietoja:

Jussi Laaksonen
Merkkivastaava
Kabe-Adria Oy0400 650 650

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2021Adriaasuntoautomatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024