Adria-vaunut vm.2021

Toimitus
8.9.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Uudistetussa Adorassa palkitun Astellan ominaisuuksia

Adrian Adora-vaunumallisto on uudistettu sekä ulkoa että sisältä aiemmin esitellyn ja palkitun Astellan viitoittamalla tiellä.

Uuden sukupolven Adora on suunniteltu ympärillesi

Adrian myydyin matkailuvaunumallisto on saanut uuden, aiempaa aerodynaamisemman ulkomuodon, uusitun ulkoisen ilmeen, uuden suuren panoraamaikkunan, suuremman ulko-oven, integroidun valaistuksen, parannetut säilytystilat ja teltta profiilin. Uusi sisustus, design-keittiö, kylpy- ja makuuhuone ja atrium-tyyliset sisätilat luovat klassisen ja kodikkaan tunnelman sisätiloihin.

Adora-mallistossa on yhdeksän eri pohjaratkaisua.

Uusi pohjaratkaisu Adora 613 PK on suunniteltu erityisesti perheille (2 aikuista ja 1-3 lasta). Panoraamaikkuna vaunun takaosassa luo viihtyisät olosuhteet oleskelulle, lepäilylle tai pelaamiselle. Vaunussa on kaksi TV-pistettä.

Uusi panoraamaikkuna

Adora on tunnettu suurista panoraama-ikkunaratkaisuista, jotka tuovat uskomattoman valon ja tilan tunteen sisätiloihin ja luovat atrium-tyylisen tila. Nyt panoraamaikkuna on entistä suurempi.

Uudet LED-valot ja tuulenohjaimet

Adora-malliston ulkoisia muutoksia ovat täysin LED-monitoimiset takavalot ja uudet tuulenohjaimet, jotka perustuvat Astella-malliston kokemuksiin. Tyylikkäät uudet tuulenohjaimet parantavat vaunun veto-ominaisuuksia.

 

Kodinomainen tunnelma

Uuden Adoran uusittu sisustus ja valaistusjärjestelmä sekä avara ja valoisa olohuone takaavat kotoisan tunnelman. Äänijärjestelmä on uusittu ja siinä on piilotetut kaiuttimet. Säilytystiloja on parannettu ja henkilökohtaisille tavaroille on nyt enemmän tilaa.

 

Olohuoneessa ja keittiössä parannuksia

Suuri paljon luonnonvaloa tuova panoraamaikkuna on uusittu, istuinryhmän mukavuutta on parannettu tyylikkäillä pääntuilla ja paremmalla muunneltavuudella. Lisävuoteen sijaaminen olohuoneeseen on helppoa ja kevyttä pöytää on helppo siirrellä tarpeen mukaan. Keittiössä on aiempaa enemmän työ- ja säilytystilaa.

Kylpyhuone on uusittu

Uudessa Ergo kylpyhuoneessa on uusi kokoontaitettava pesuallas ja materiaaleja on parannettu. Säilytystilaa on lisätty ja valaistusta parannettu.

 

Multimediaan on panostettu

Digitaalinen ohjain ja äänijärjestelmä on uusittu. Kaiuttimet on piilotettu, Bluetooth-® vahvistin on käytössä. TV-pistoke ja telineuseita USB-portteja on sekä olohuoneessa että makuuhuoneessa.

Adria MACH – ohjaukseen ja valvontaan

Adrian MACH on älykäs älypuhelimiin ladattavissa oleva kauko-ohjaussovellus, jolla voi ohjata ja valvoa kaikkia tärkeimpiä matkailuauton toimintoja kuten energian ja veden käyttöä, navigoida ja hyödyntää kiinnostavien kohteiden listaa ja mobiilitoimistotoimintoja.

Adria luottaa AL-KO-alustaan

Adoran AL-KO-alusta on varustettu AKS-stabilointikytkimellä ja valinnaisella ATC-perävaunun ohjausjärjestelmällä.

Valittavissa olevat lämmitysjärjestelmät (Truma tai Alde) takaavat hyvän käyttömukavuuden ympärivuotisessa käytössä.

Astella – ylellinen kokemus

Astella voittaa Red Dot Design Awardin.

Adria yllätti syksyllä esittelemällä uuden, ainutlaatuisen Astella-malliston. Astella on voittanut useita palkintoja muun muassa arvostetun Red Dot design palkinnon ja Saksan designneuvoston suunnittelusta ja viestinnästä myöntämän Best of the Best-design palkinnon. Saksan designneuvosto on yksi maailman johtavista viestinnän- ja tiedon osaamiskeskuksista suunnittelussa, innovoinnissa ja brändäyksessä.

https://www.newastella.com/

Lue lisää näistä arvostetuista palkinnoista linkeistä:

https://www.automotive-brand-contest.de/en/the-winners/gallery/detail/31012-adria-astella.html  

https://www.adria-mobil.com/news-events/red-dot-award-for-astella/1863

Astella on saatavana kolmella eri pohjaratkaisulla, joissa vuodepaikkoja on 2-9 henkilölle.

Alpina -tasokasta ympärivuotista asumista

Adria tasokkain mallisto, Alpina, on saanut uuden ulkoisen ilmeen ja parannuksia Ergo kylpyhuoneeseen. Alpina-mallisto tunnetaan huomiota herättävästä muotoilusta, suuresta panoraamaikkunasta ja korkealuokkaisesta sisustuksesta.

Alpinaan on saatavan Adria MACH smart control -sovellus lisävarusteena.

Laaja pohjaratkaisujen määrä takaa vuodepaikat 2-9 henkilölle.

Action toimintaa rakastaville

Action, on ikoninen, kevyt ja tyylikäs matkailuvaunu aktiivisille lomailijoille. Uusittua ulkovärejä on kolme. Action vaunu tuo aina hymyn kasvoille ja tarjoaa tilaa, ominaisuuksia ja mukavuutta. Sisällä on älykäs keittiö, ergo-kylpyhuone ja mukavat vuoteet 2-3 henkilölle.

Aviva – helppoa leiriytymistä

Aviva, European Innovation-palkittu matkailuvaunu on saanut uuden visuaalisen ilmeen. Aviva on mukava ja helppokäyttöinen vaunu, jossa on tyylikäs sisustus täynnä innovatiivisia ratkaisuja. Vuodepaikkoja on 2-6 henkilölle.

Altea - hauska ja mukava

Altea-malliston ulkonäkö on uusittu. Altea on mukava ja käytännöllinen matkailuvaunu, jonka valaistusta ja säilytystiloja on parannettu. Vuodepaikkoja on 2-7 henkilölle.

Lisätietoja:

Lisätietoja Adria tuotemerkeistä ja lehdistömateriaaleja löytyy osoitteesta
www.adria-mobil.com.

Jussi Laaksonen
Merkkivastaava
Kabe-Adria Oy0400 650 650

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2021Adriaasuntovaunumatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024