Automatkailumessut Turussa 10.-12.1.2020

Toimitus
25.11.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Automatkailumessuilla puhaltavat matkailun uudet tuulet

Vastuullisuus – Vapaus – Elämys! Niistä on Turun Automatkailumessut 2020 tehty. Tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat Best-Caravan Oy ja Pro-Caravan Oy.

Automatkailumessut 10.-12.1.2020 laajentaa perinteisten karavaanimessujen teemoja antamalla ideoita ja intoa automatkailuun lähditpä sitten matkaan matkailuautolla, asuntovaunulla tai henkilöautolla.

Matkailuajoneuvojen ja karavaanitarvikkeiden lisäksi pääset messuilla tutustumaan mielenkiintoisiin automatkakohteisiin ja tien päällä viihtyvien ihmisten vauhdikkaisiin harrastuksiin. Tarjolla on kiinnostavia esityksiä ja mukaansatempaavia esiintyjiä. Esitysten lomassa voit kysellä matkavinkkejä kokeneilta automatkailijoilta ja asiantuntijoilta.

Automatkailu on parhaimmillaan ympäristöystävällinen matkailumuoto. Aihe on nyt ajankohtainen ilmastonmuutoskeskustelun käydessä kuumana. Vastuullinen matkailu onkin hyvin esillä Automatkailumessuilla.

Automatkailumessut on koko perheen tapahtuma – onhan automatkailukin usein perheen yhteistä aikaa. Myös sinkut, pariskunnat, nuoriso- ja kaveriporukat löytävät messuilta nähtävää ja koettavaa. Veneestä tai kesämökistä luopumista harkitseville Automatkailumessut antavat mahdollisuuden tutustua monipuolisesti karavaanailuun. Automatkailusta kun on niin moneksi!

Automatkailumessujen yhteydessä järjestetään myös karavaanitreffit ja iltaohjelmaa. Ohjelma täydentyy koko ajan, joten seuraa päivittyvää tilannetta messujen nettisivuilla.

>> Lue lisää
>> Osta lippu ennakkoon

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024