Bürstner esittelee uusia ominaisuuksia ja malleja mallivuodelle 2022

Toimitus
20.8.2021
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Lehdistötiedote
Kehl, 8. kesäkuuta 2021
Luvassa kaksi merkittävää teknistä innovaatiota ja retkeilyauto-malliston laajennus

Perinteisesti matkailuajoneuvoteollisuus esittelee kesällä uusia ratkaisuja ja mallistoja tulevalle – eikä Saksan Kehlissä sijaitseva matkailuajoneuvojen valmistaja Bürstner tee poikkeusta. Innovaatioihin kuuluvat ratkaisuja asuintilan lisäämiseen, kuitenkin lisäämättä ajoneuvon pituutta, ympäristöystävällisemmät moottorit, lisää pohjaratkaisuja sekä täydellinen facelift.

Asuintilan lisääminen, lisäämättä ajoneuvon pituutta! Bürstner Lyseo Gallery on tärkein innovaatio ja on Bürstnerin täysin itse kehittämä asuintilan ratkaisu. Sisustuksen asiantuntijat ovat onnistuneet muokkaamaan perinteisen matkailuauton ”ohjaamon ylävuode”-malliksi, pelkällä napin painalluksella. Ratkaisun taustana on kattorakenne, joka on nostettavissa paineilmajärjestelmän avulla. Bürstner on antanut tälle jo patentoidulle mekanismille, nimen ”ylöspumpattava katto”. Napin painalluksella, ilmaa virtaa kangaskudoksessa oleviin kammioihin minimaalisella paineella ja muodostaa näin tilan, jonka voi käyttää makuutilana, rentoutumiseen tai työskentelytilana, vain 90 sekunnissa. Kohokohta: ”toiseen kerrokseen” pääsee turvallisesti ja mukavasti kiinteillä portailla.

Toinen tekninen innovaatio on Eliseo CNG, paineistetulla maakaasulla toimiva hybridi-retkeilyauto, jolla on n. 400 kilometrin toimintasäde ja joka toimii tarvittaessa myös bensiinillä. Siinä on myös 15-litrainen bensiinisäiliö. Eliseo CNG:ssä on Fiat Ducato ”Natural Power” -alusta, joka on ympäristöystävällisempi vaihtoehto yleisesti käytettävään dieselmoottoriin: lähes hiukkaspäästötön, vähäisiä typpioksidipäästöjä (NOX), ja hiilipäästöt ovat vastaavalla tasolla kuin nykyisissä bensiini- ja dieselautoissa. Biokaasua käyttämällä hiilipäästöt laskevat nollaan.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, Bürstner laajentaa menestyksekästä Eliseo –mallisarjaansa viiteen pohjaratkaisuun, joiden säilytystilat ja uusi Vario-kylpyhuone ovat vaikuttavia. Uudessa Eliseo C 644 mallissa on kaareva takasohva, alaslaskettava vuode takana sekä irrallinen pöytä, jonka voi halutessa vaikka siirtää ulos . Uudet C 602 ja C 642 mallit, jotka korvaavat nykyiset C 600 ja C 641, ovat myös varustettu uudella monitoimisella Vario -kylpyhuoneella. Mitat: ajoneuvon pituus 5.99 m tai 6.36 m.

Teimme jo joulukuussa 2020 suuria ponnisteluja Copa-kompakti retkeilyautojen, Campeo 4×4 nelivetoisen retkeilyauton ja Nexxo Van mallisarjan kehittämiseksi. Meidän kompaktien ajoneuvojen suuri kysyntä jatkuu. Tänä vuonna olen erityisen ylpeä meidän teknisistä innovaatioista ja ennen kaikkea Lyseo Gallery mallista, jonka tuotekehityksemme onnistui luomaan vain puolessatoista vuodessa -sanoo toimitusjohtaja Jens Kromer


Bürstner Facebookissa
Bürstner Instagramissa

Lisätietoja:

Lars Myrberg
ERWIN HYMER GROUP SUOMI OY
+ 358 400 954 662


Bürstner GmbH & Co. KG
Bürstner on tunnettu matkailuvaunujen ja –autojen sekä retkeilyautojen valmistaja. Bürstner ajoneuvojen tunnusmerkkejä ovat harmoninen sisustus, toiminnallisuus, asumismukavuus ja moderni ulkoilme. Baden-elsassilaisella yhtiöllä on tehtaat Saksan Kehlissä ja Ranskan Wissembourgissa, ja se on osa Erwin Hymer –konsernia.
Lisätietoja: https://www.buerstner.com/

Erwin Hymer Group
Erwin Hymer Group on maailman johtavan matkailuajoneuvovalmistajan, amerikkalaisen Thor Industriesin 100-prosenttisesti omistama tytäryritys. Konserni työllistää maailmanlaajuisesti yli 25 000 työntekijää. Erwin Hymer Groupiin kuuluu useita matkailuajoneuvovalmistajia sekä alan tarvikemyyntiä, ajoneuvovuokrausta ja rahoituspalveluja tarjoavia yrityksiä. Konserniin kuuluvat matkailuajoneuvo-merkit Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff, Sunlight ja Xplore, matkailuajoneuvovuokraamot McRent ja rent easy, alustatekniikkaan erikoistunut Goldschmitt sekä tarviketoimittaja Movera ja matkailuportaali freeontour. Lisätietoja konsernin internetsivuilta: www.erwinhymergroup.com

Kuvagalleria

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2022BürstnerErwin Hymer GroupLehdistötiedoteuutta

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024