Bürstner -luksusluokan retkeilyauto Eliseo nyt viidellä pohjaratkaisulla

Toimitus
10.6.2021
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Lehdistötiedote
Kehl, 8. kesäkuuta 2021

Bürstner on jatkojalostanut suosittua Eliseo mallisarjansa. Syyskuusta 2021 alkaen, tarjotaan viisi pohjaratkaisua, joissa on entistä enemmän asumisen mukavuutta. Tuoreimmassa päivityksessä on keskitetty säilytystilojen kehittämiseen sekä uuteen monitoimiseen Vario-kylpyhuoneeseen.

Kehl. Eliseo-retkeilyauto edustaa tunnelmaa ja erityistä mukavuutta. Kahta nykyistä mallia kehitetään edelleen ja kaksi korvataan uusilla versioilla – Eliseo C 644 on puolestaan täysin uusi malli.

Paljon säilytystilaa ja ruhtinaallisesti tilaa tarjoava ja oivallinen kylpyhuone ovat nousseet luksusluokan retkeilyauton tärkeiksi kriteereiksi. Ne vaikuttavat oleellisesti tämän luokan retkeilyauton ostopäätökseen” sanoo Carolin Gebhardt, Bürstner retkeilyautojen tuotepäällikkö. ”Tästä johtuen olemme kehittäneet uudet Eliseo C 602, C 642 ja C 644, joiden pohjaratkaisut tarjoavat entistä enemmän luksusluokan asumisen mukavuutta.

Uudessa Eliseo C 644 mallissa on kaareva takasohva, sähköisesti alaslaskettava vuode takana, sohvan yläpuolella. Kun ylävuode lasketaan alas takajatkeen korkeudelle, vuoteen pinta-ala kasvaa ruhtinaallisesti. Takasohva voidaan myös muokata vuoteeksi. Makuutilaa saadaan näin neljälle “kerrossänky”-ratkaisulla. Pesuhuone on auton edessä; taitettava pöytä on vapaasti siirrettävissä ja sitä voidaan käyttää myös esimerkiksi auton ulkopuolella. ”Joustava asuminen” oli tämän uuden mallin päämäärä ja se myös tarjoaa lisää säilytystilaa takana (esim. polkupyörälle). Siinä on neljä turvavöillä varustettua istumapaikkaa ja makuupaikkoja jopa neljälle – ilman nostokattoa.

Uudet pohjaratkaisut Eliseo C 602 ja C 642 korvaavat nykyiset C 600 ja C 641 mallit ja varsinkin uusi Vario-pesuhuone tekee vaikutuksen. Monitoiminen pesuhuone muuttuu täydelliseksi suihkukaapiksi ilman suihkuverhoa, vain kääntämällä suihkuseinän. Se on myös ratkaisu, joka on helppo pitää puhtaana. Myös pesuallas on siirrettävissä..

Uusi Eliseo C 602 on kehitetty C 600 mallin pohjalta, johon on lisätty Vario-pesuhuone mukavuuksineen. Siinä on turvavöillä varustettua istuinpaikkaa neljälle, makuupaikkoja jopa viidelle ( lisävarusteista riippuen; nostokatto ja vuoteentekomahdollisuus istuinryhmästä). Auton pituus on vain 5.99 metriä. Lisäbonuksena on 135 litran kompressori-jääkaappi.

Uusi Eliseo C 642 korvaa nykyisen C 641 mallin ja on myös varustettu Vario-pesuhuoneella. Siinä on neljä turvavöillä varustettua istuinpaikkaa, makuupaikkoja jopa viidelle ( lisävarusteista riippuen; nostokatto ja vuoteentekomahdollisuus istuinryhmästä) ja erillisvuoteisiin takana on helppo nousta ja halutessa ne voi yhdistää isommaksi makuualustaksi. Autossa on dieselillä toimiva lämmitysjärjestelmä ja suuri 135 litran kompressori-jääkaappi.

Eliseossa on syksystä alkaen on mahdollista myös yhdistää kattoikkuna nostokaton kanssa (paitsi C 644 mallissa).

Eliseo-mallisarja, nyt viidellä pohjaratkaisuilla, vaikuttaa kiinnostavan matkailijoita, jotka haluavat matkustaa kompaktissa, mukavassa ja kodikkaassa ajoneuvossa” sanoo päätuotepäällikkö Markus Pangerl. ”Meidän Eliseo on todellinen ’asumisentuntua’ –ajoneuvo , jossa on moderni sisustus ja useita lisää mukavuutta antavia ratkaisuja, kuten säädettävä istuinpenkki, kodikas verhoilu ja epäsuora valaistus. Periaatteessa siinä on kaikki mitä vaativa matkailija edellyttää. Se on selkeästi korkeammassa luokassa kuin meidän Campeo-mallisarja


Bürstner GmbH & Co. KG

Bürstner on tunnettu matkailuvaunujen ja –autojen sekä retkeilyautojen valmistaja. Bürstner ajoneuvojen tunnusmerkkejä ovat harmoninen sisustus, toiminnallisuus, asumismukavuus ja moderni ulkoilme. Baden-elsassilaisella yhtiöllä on tehtaat Saksan Kehlissä ja Ranskan Wissembourgissa, ja se on osa Erwin Hymer –konsernia. Lisätietoja: https://www.buerstner.com/

Erwin Hymer Group

Erwin Hymer Group on maailman johtavan matkailuajoneuvovalmistajan, amerikkalaisen Thor Industriesin 100-prosenttisesti omistama tytäryritys. Konserni työllistää maailmanlaajuisesti yli 25 000 työntekijää.

Erwin Hymer Groupiin kuuluu useita matkailuajoneuvovalmistajia sekä alan tarvikemyyntiä, ajoneuvovuokrausta ja rahoituspalveluja tarjoavia yrityksiä. Konserniin kuuluvat matkailuajoneuvo-merkit Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff, Sunlight ja Xplore, matkailuajoneuvovuokraamot McRent ja rent easy, alustatekniikkaan erikoistunut Goldschmitt sekä tarviketoimittaja Movera ja matkailuportaali freeontour. Lisätietoja konsernin internetsivuilta: www.erwinhymergroup.com

LISÄTIETOJA:

Lars Myrberg
ERWIN HYMER GROUP SUOMI OY
+ 358 400 954 662

Stephanie Hillemanns-Wollbrett
Markkinointi

Thorsten Erhardt
Markkinointijohtaja

Kuvagalleria

Artikkeliin liittyvät hakusanat: BürstnerEliseoErwin Hymer GroupLehdistötiedote

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024