Bürstner-matkailuvaunuja Suomeen

Toimitus
20.3.2017
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Bürstner matkailuvaunut palavaat Suomeen. Kompakti Averso-vaunu ensiesitellään huhtkuussa.

Kevään kynnyksellä Bürstner tuo Suomen markkinoille erän Averso-matkailuvaunujaan: 490 TL –erillisvuodemallin ja sivuttaisella parivuoteella varustetun 490 TS –mallin. Kesän aikana Averso-mallisto täydentyy vielä 510 TK ja 570 TK -kerrosvuodemalleilla.

Bürstner Averso vakiovarusteluun sisältyvät mm. nestekiertoinen Alde-lämmitys ja nestekiertoinen lattialämmitys sekä alumiinivanteet, valkoinen sileä ulkopelti ja ikkunallinen asunto-osan ovi. Lisäksi molemmissa malleissa on suihkuvarustelu sekä 12 V -sähköistyspaketti. Kevyen rakenteen ansiosta Averso 490 TL ja 490 TS-vaunuissa auton vetokyvyksi riittää 1 500 kg.

AL-KO-alustainen Averso on varustettu AKS-varmuuskytkimellä, mikä vaimentaa vaunun heilahtelua ja takaa turvallisemman ja rauhallisemman matkustamisen. Suomeen tuotavissa malleissa on ajaton ruskean sävyinen istuinverhoilu. Tunnelmaa asunto-osaan tuo led-valaistus sekä korkeakiiltoiset kaapistojen ovet.

Molempien mallien hinta Suomeen varusteltuna on 29 900 euroa.

Averso-vaunut ovat esillä J. Rinta-Joupin liikkeissä Vantaalla, Seinäjoella, Lahdessa, Lappeenrannassa ja Kuopiossa huhtikuun alusta alkaen.

Ensimmäiset Averso-vaunut ovat juuri saapuneet maahantuojalle ja ovat esillä mm. kevään Liikkuvakoti-näyttelyssä 8.-9. huhtikuuta.

Lisätietoja:

Esa Lehto, Erwin Hymer Group Suomi Oy
Puh. 0400 639 638
esa.lehto [ät] buerstner.com

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntovaunuBürstnermatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024