Bürstner vm. 2020

Toimitus
8.8.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Bürstneriltä uusi Mercedes-mallisto Lyseo M

Kehl – Saksa. Bürstner esittelee uuden Lyseo M:n, jonka alustana on Mercedes-Benz Sprinter. Uutuus nähdään ensimmäisen kerran Suomessa syyskuussa.

Lyseo M on kombinaatio merkin arvoista sekä nykyaikaisesta alustasta. Se tarjoaa harmonisen, asumisen tuntua huokuvan sisustuksen, ergonomiset ratkaisut ja älykkään tilan käytön takavetoisella alustalla, joka on hyvin henkilöautomainen sekä ohjaamoltaan että ajettavuudeltaan. Vakiona on runsaasti turvavarusteita ja lisävarusteina niitä saa ennennäkemättömän paljon lisää.

Lyseo M on kompakti ajoneuvo, joka on saatavana sekä manuaalisella että automaattivaihteistolla. Ohjaamo Tenorite Grey –metallivärillä ja Mercedes-keulalla antavat autolle erottuvan ilmeen. Muista valmistajan matkailuautoista se eroaa myös peränsä osalta uusin muodoin ja etenkin uusien hybriditakavalojen ansiosta.

Asumisen tuntu uudelle tasolle

Lyseo M-malliston sisätilat jatkavat uutta Bürstnerin muotoilulinjaa. Sen keskiössä ovat  korkealaatuiset materiaalit, miellyttävä ilme sekä laajat verhoiluvalikoimat. Alkuun Lyseo M:stä on saatavana ”Harmony Line” -versio. Uudet verhoiluvaihtoehdot Rosario
Pure, Merida Pure ja Bari Pure korostavat omistajan yksilöllistä tyyliä, muodostaen Lyseo M: n sisustuksesta tyylikkään asuintilan. Kaikkea tätä tehostaa myös äskettäin kehitetty Skyroof XL -kattoikkuna ja sen tyylikäs kehys ja epäsuoravalaistus.

Lyseo M:stä on tarjolla kaksi ​​pohjaratkaisua. Molempien kokonaispituus on 699 senttiä, leveys 232 senttiä ja korkeus 299 senttiä. Sisäkorkeus on puolestaan miellyttävät 205 senttiä.

Lyseo M 690 G:ssä on takana erillisvuoteet. Tämä rakenneratkaisu mahdollistaa luonnollisesti myös ison takatallin. Yhdistetty wc-suihkutila sijaitsee keskellä vasemmalla ja keittiö pitkittäin oikealla ennen asunto-osan ovea.

Toisessa pohjaratkaisussa, 660:ssä, on puolestaan ranskalainen parivuode perällä oikealla ja monitoimikylpyhuone vasemmassa kulmassa. Keittiö on tilava L-mallinen versio ja jääkaappi on sijoitettu vastakkaiselle puolelle. Tällä ratkaisulla on saatu keittiön tason pituudeksi peräti 103 senttiä. Jääkaapin ja vuoteen välissä on lisäksi tilava vaatekaappi.

Kolmannelle ja neljännelle matkustajalle voidaan rakentaa vuoteet keskelle (lisävaruste) sohvaryhmästä ja nostovuoteesta molemmissa pohjaratkaisuissa.

Lisävarustelistalla uudessa Lyseo M:ssä on runsaasti matkustusmukavuutta parantavia lisävarusteita. Perusmallin 143-hevosvoimaisen moottorin voi korottaa edullisesti 20 hevosvoimaa tehokkaammaksi. Manuaalivaihteet puolestaan voi vaihtaa ohjauspyörän viereen sijoitetusta viiksestä käytettäväksi 7-vaihteiseksi automaatiksi. Kuljettajaa ja apukuljettajaa miellyttää varmasti myös Mercedeksen uusi 10,25-tuumainen MBUX-multimedialaite. Erillisvarusteiden lisäksi Bürstner tarjoaa valikoiman valmiita varustepaketteja.

Lyseo M-sarjan molempien mallien perushinta on 75 500 euroa.

Lyseo TD: uusia muotoja ja lisää mukavuutta

Bürstnerin mallikauden 2020 uudistukset eivät rajoitu vain uuteen Mercedes-mallistoon. Düsseldorfin Caravanmessuilla esiteltiin myös kokonaan uudistunut Lyseo TD –mallisto, joka nähdään myös Lahden messuilla.

Mallisto tehdään Fiatin perusalustalle, joka nyt niinikään uudistuessaan tarjoaa paljon tuoretta tekniikkaa, muun muassa täysin uuden 9-vaihteisen automaattivaihteiston.

Bürstner on käsitellyt suosittua Lyseo TD:ta kokonaisvaltaisesti. Muutoksia on tehty sekä sisälle että ulkopuolelle.

Mallistossa on 11 pohjaratkaisua ja sen saa nyt myös Harmony Line-varustuksella. Uudistettu ulkomuoto sisältää hiljattain kehitetyt Bürstner-hybridi takavalot, niiden kehyksen sekä ison takaspoilerin, jossa on integroitu jarruvalo. Niissä malleissa, joissa on takatalli, oviaukkoja on kasvatettu ja tehty helpommin käytettäväksi.

Lyseo TD:ssä on uudistettu myös sisäänkäynti sekä verhoilun erilaisia vaihtoehtoja ja  säilytystiloja. Nostovuoteiden pohja on entistä tyylikkäämpi epäsuoran valaistuksen ja uusien spottivalojen ansiosta.

Lyseo TD:n keittiö on saanut toiminnallisenkin päivityksen: uusi kääntyvä työtaso mahdollistaa entistä paremman tilanhallinnan. Kylpyhuoneessa puolestaan on uusien pintojen lisäksi hajun neutralointi, joka tuoksuna on mänty.

Jotain tuttuakin on säilytetty, sillä hyväksi koettu Thermo Floor –kaksoispohja on säilytetty sellaisenaan.

Lydeo TD:n hinta alkaa 64 000 eurosta.

Heti lomavalmiina - Lyseo Time T ja Lyseo Time I Limited

Kolmas Bürstnerin merkittävä uusi tuote mallivuodelle 2020 ovat reilusti varustellut versiot Lyseo Time T- ja Time I –malleista. Tämä Limited-mallisto on sijoitettu jo valmiiksi korkeammin varustellun Harmony Line-malliversion yläpuolelle – luvassa on siis runsaasti rahanarvoisia etuja.

Puoli-integroidun Lyseo Time T Limitedin erottaa jo heti selvästi uudesta tyylikkäästä teippauksesta sekä ohjaamon metallinhohtohopeasta maalauksesta ja 16 tuuman alumiinivanteista. Pakettiin kuuluvat myös Fiatin uudistuneen alustan lisävarusteet, kuten hätäjarru-, kaista-, kaukovaloassistentit, liikennemerkkitunnistin sekä sade- ja valotunnistimet sekä LED-valot. Myös Fiatin alustapaketti ja kojelaudan koristepaketti kuuluvat erikoismallin varustukseen.

Sisustuksessa Limitedillä on oma erottuva ilmeensä, joka näkyy muun muassa istuinten ilmeessä aina Limited-edition tikkauksia myöten. Vuoteissa on  monivyöhykkeiset kylmävaahtopatjat. Lisäksi mallistoon kuuluu aina navigaattori, peruutuskamera ja TV-teline sekä sisustuksen deluxe-paketti.

Myös integroidussa Lyseo Time I Limited –mallistossa on vastaava varustus ohjaamon hopeista metalliväriä lukuun ottamatta.

Lyseo Time Limited-malliston perushinta on 68 300 euroa (puoli-integroitu) ja 80 000 euroa (täysintegroitu).

Lisätietoja:

Bürstner-merkkivastaava Lars Myrberg

puh. 0400 954 662

>> www.burstner.fi
Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020asuntoautoBürstnermatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024