Caravan Erälaukko aloittaa Hymerin maahantuonnin

Toimitus
10.8.2023
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

TIEDOTE 10.8.2023

Hymer vahvistaa maahantuontiaan uudella kumppanilla, kun tamperelainen Caravan Erälaukko aloittaa merkin maahantuonnin. Perheyhtiö on alansa vanhin yritys Suomessa. Se aloitti matkailuvaunujen maahantuonnin Espoossa jo 1969 ja siirtyi Tampereelle 1972. 

Caravan Erälaukko ei ole myöskään uusi kumppani Hymer-yhteistyön osalta, sillä se oli aikanaan ensimmäinen säännöllisen Hymer-maahantuonnin aloittanut kauppias vuonna 1984.

Ajoimme itse perheen kanssa ensimmäisen Hymerin maahan kesäkuussa 1984. Yhteistyö jatkui lähes 20 vuotta ja nyt pääsemme merkin pariin uudelleen, sanoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Kari Erälaukko.

Erälaukon ensimmäinen Hymer noudettiin suoraan itse Erwin Hymerin kättelyn kera Saksan Bad Waldseesta kesäkuussa 1984. Kuvan on ottanut Kari Erälaukko ja uuden Hymerin vieressä poseeraavat yhtiön taloudesta vastaava Kristiina Erälaukko ja puolivuotias tytär Outi, nykyisin yhtiön toinen omistaja.

Hymerille pitkäaikaiset kumppanuudet on luotettavan toiminnan ydin, jolla rakennetaan kuhunkin maahan kattava ja monipuolinen palveluverkosto.

Caravan Erälaukko on nyt osa tätä huippuammattilaisten verkostoa Suomessa. Yhtiö tunnetaan erinomaisesta täyden palvelun konseptistaan ja se täydentää Suomen myyntiverkostoa erinomaisesti, sanoo Hymerin vientijohtaja Andrea Kibler.

Caravan Erälaukolle tulee myyntiin luonnollisesti koko Hymerin mallisto, joka on viime vuosina painottunut entistä vahvemmin Mercedes-pohjaisten matkailu- ja retkeilyautojen tuotantoon.

Juuri laaja Mercedes-tarjonta tekee Hymeristä meille mielenkiintoisen kumppanin. Yhdelläkään toisella alan valmistajalla ei ole näin laajaa valikoimaa sen osalta. Hymer sopii näin hyvin muuhun valikoimaamme ja laajentaa sitä erityisesti premium-tason autojen osalta, sanoo toimitusjohtaja Olli Erälaukko.

Ensimmäinen Erälaukolle saapuva Hymer on puoli-integroitu, saarekevuoteella varustettu B-MC T 690. Autossa on Hymerin kehittämä SLC-kaksoispohja-alusta, ALDEn lämmitys laajoine talvipaketteineen, nostovuode ja viisi istumapaikkaa.

Ensimmäiset Hymerit saapuvat Erälaukolle syksyn ja talven aikana

Hymerit ovat lähtökohtaisesti korkeasti varustettuja, mutta varustusta on edelleen haluttu nostaa myös kauppiaan toimesta. Myös B-ajokorttiluokan autot tulevat kuulumaan tärkeänä osana valikoimaan. Puoli-integroitu, alle 3500-kiloinen Mercedes-pohjainen matkailuauto on mahdollista rakentaa useille Hymerin pohjaratkaisuille sekä etu- että taka- jopa nelivetoisena.
Hymerin edustuksesta vastaavat Suomessa myös Best-Caravan, Caravanlandia, Hymercenter ja Rinta-Joupin Autoliike. Ympäri maata on kaikkiaan 20 myynti- ja huoltopistettä.

Lisätietoja:

Caravan Erälaukko Oy
Toimitusjohtaja Olli Erälaukko
0207 559 960

HYMER/Erwin Hymer Group Suomi Oy
Merkkivastaava Vesa Riihinen
040 7615 155


Hymer GmbH & Co. KG

Perustamisestaan vuodesta 1957 lähtien Hymeristä on muodostunut matkailuautojen ja -vaunujen käsite ”Made in Germany”. Yritys ei ole vain tunnettu pitkästä perinteistään ja intohimosta matkailuajoneuvoihin, vaan se on myös yksi johtavista alan premium-luokan valmistajista korkeiden laatuvaatimustensa ja jatkuvan innovaationsa ansiosta. Hymer GmbH & Co. KG markkinoi tuotteitaan neljällä tuotemerkillä: Hymer Matkailuautot, Hymer Retkeilyautot, Hymer Alkuperäistarvikket ja Eriba Matkailuvaunut. Hymer GmbH & Co. KG on osa Erwin Hymer -konsernia.

Erwin Hymer Group on maailman johtavan matkailuajoneuvovalmistajan, Thor Industriesin 100-prosenttisesti omistama tytäryritys, jolla on yli 32 000 työntekijää. Erwin Hymer Group yhdistää saman katon alle matkailuajoneuvojen valmistajat sekä alan tarvikemyyntiä sekä vuokra- ja rahoituspalveluita. Erwin Hymer Groupiin kuuluvat matkailuauto- ja vaunumerkit Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff, Sunlight ja Xplore sekä vuokrausyritykset Crossrent, McRent ja rent easy, alusta-asiantuntija Goldschmitt, lisävarusteiden tarviketoimittaja Movera ja matkailuportaali freeontour.

Lisätietoja:

www.erwinhymergroup.com
www.hymer.com

Facebook
Instagram

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024