Caravanlandia aloittaa Hymerin maahantuonnin

Toimitus
14.1.2021
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Kokkolalainen matkailuajoneuvoliike Caravanlandia aloittaa Hymerin matkailuajoneuvojen maahantuonnin kesällä, mallivuoden 2022 alkaessa. Yli 15 vuotta alalla toiminut yhtiö edustaa etuudestaan myös muita Erwin Hymer Groupiin kuuluvia saksalaismerkkejä Bürstneriä, Dethleffsiä ja Sunlightia.

Caravanlandian liiketoimintaan Hymer tuo merkittävän lisäyksen tarjonnan yläsegmenttiin:

Hymer täydentää tarjontaamme. Meillä on sen myötä jatkossa edustuksessa premium-luokan tuoteperhe, josta löytyy laaja valikoima etenkin Mercedeksen tekniikalle rakennettuja retkeily- ja matkailuautoja. Reilu vuosi sitten avattu, täysin matkailuajoneuvotoiminnan ehdoin suunniteltu uusi toimipisteemme puolestaan tarjoaa premium-merkin arvoiset puitteet niin tuote-esittelyyn kuin huoltopalveluihinkin, sanoo Caravanlandia toimitusjohtaja Antti Tokola.

Hän on varma myös siitä, että Hymer antaa vahvan lisäpotkun voimakkaasti kasvaneelle liiketoiminnalle. Caravanlandia on noussut caravanalan liikkeiden kärkikastiin; yhtiö työllistää 17 henkeä ja saavutti viimeksi päättyneellä tilikaudella 22 miljoonan euron liikevaihdon.

Hymerin rekisteröintimäärä on puolestaan viimeisen neljän vuoden aikana kolminkertaistunut. Viime vuonna rekisteröitiin 125 uutta Hymeriä. Menestyksen taustalla on erityisesti valmistajan mittava tuotekehitystyö, joka nyt kantaa hedelmää.

Viime vuosien aikana Hymerin koko Mercedes-pohjainen mallisto on uudistettu. Mercedes Sprinterin tekniikalle tehdään jo kahdeksaa erilaista retkeily- ja matkailuautosarjaa – tarjontaa on aina alle 6-metrisestä retkeilyautosta lähes 9-metriseen kolmiakseliseen liner-luokan matkailuautoon. Erityisen hyvin markkinat ovat ottaneet vastaan uuden etuvetoisen Mercedes-malliston. Yksi keskeinen etu on myös se, että tarjolla on etu- ja takavetoisten autojen lisäksi korkealla maavaralla varustetut nelivetoiset mallit. Yhä useampi automatkailija haluaa vetäytyä omaan rauhaansa ja nelivedon korkeampi maavara mahdollistaa  varsin haastavatkin maasto-olosuhteet.

Asiakkaat ovat ottaneet erinomaisesti vastaan myös Hymerin kehittämän uuden, kevyen kaksoispohjalla varustetun SLC-alustan. Etuina ovat parantuneet ajo-ominaisuudet, suuremmat raikas- ja harmaavesisäiliöt sekä lattiassa olevat lisäsäilytystilat ja rakenteen keveys. Hymerit on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön, jonka mahdollistaa muun muassa ainutlaatuinen polyuretaanista ja alumiinista valmistettu korirakenne, kertoo Hymerin Suomen merkkivastaava Vesa Riihinen.

Suomessa Hymerin edustus on myös Best-Caravanilla, Rinta-Joupin Autoliikkeellä ja Touring Camp/Hymercenterillä. Kaikkiaan täyden palvelun Hymer-toimipisteitä on jatkossa 13.

Lisätietoja

Caravanlandia Oy
Antti Tokola, puh. 040-412 8748,

Erwin Hymer Group Suomi Oy / Hyme
Vesa Riihinen, puh. 040-761 5155,

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024