Carthago vm. 2020

Toimitus
21.8.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Uuden sukupolven tyylikäs e-line / s-plus ja Mercedes-Benz Sprinter alustana

Carthago aloittaa mallivuoden 2020 suurella määrällä uusia ominaisuuksia. Pääpaino on Carthagon tyylikkään e-line / s-plus -mallisarjn uudesta sukupolvesta.

Mallivalikoimaa on täydennetty ottamalla käyttöön Mercedes-Benz Sprinter-alusta. Innovatiivisia huipputeknisiä komponentteja on lisätty:  suorituskykyiset LED-ajovalot ja ajoneuvojen litium-ion -tekniikkaa käyttävät akut.

Carthago tarjoaa "Liner for two"-malliin toimisto- ja TV-laitepaketti ohjaamon istuinryhmään.

Carthago Chic e-line / s-plus

Tyylikäs e-line / s-plus-mallisarja määrittelee uudelleen ylellisen matkailuautoluokan. Yhdessä ne parantavat ulkonäköä, muotoilua ja ylellistä sisustusta.

Carthagon tyylikäs e-linja perustuu Ducaton AL-KO-alustaan matalilla kehyksillä ja on saatavissa nyt myös Mercedes-Benz Sprinter-alustaisena. S-plus tehdään Iveco Daily -alustalle. Molempien mallisarjojen ilmettä on uusittu mallivuodelle 2020: yksinoikeudella tehokkaat ajovalot, joissa on täysin LED-tekniikka. Ulkopuoliset tyylikkäät teippaukset ovat täysin uusia.

Myös sisätiloja on uusittu. Uutta huonekaluarkkitehtuuria ja täysin uutta muotoilutyyliä on saatavana kahdessa muodossa. Perusajoneuvojen toimivat pohjaratkaisut ja runsaat lisävarusteet mahdollistavat luoda oma unelma autosi.

Carthago C-compactline / c-tourer

Kompakti koko, premium-tekniikka ja luokkansa kevyin paino rajoittamattomalla Carthago -laadulla on resepti menestykseen Carthago c-compactline -sarjan kevyille ajoneuvoille. Vuosimalli 2020 ilmenee ulkonäön raikkaasta ilmeestä ja hienovaraisesta päivityksestä sekä yksityiskohtaisista jatkokehityksistä sisätiloissa.

Carthago Plus

Ajoneuvon painoa on saatu pienennettyä. Mallivuotta 2020 koskevien uudistusten painopiste on lukuisissa mukavuuden parannuksissa. Näitä uudistuksia ovat suuremmat TFT-näytöt, kiinteät puiset liukuovet ja ainutlaatuinen laajennettava TV-seinä, jossa on erillinen huonejakajatoiminto T/I 150 QB -mallien makuutilan edessä.

Puoli-integroidun c-tourer T:n erityisominaisuus: matkailuautojen ostajat voivat valita ajoneuvoonsa Skyview-kattoikkunan.

Carthago Chic c-line

”Superior” -mallisto erottuu uusista ajovaloista, joissa on täysi LED-tekniikka ja valittavissa olevilla litium-ioni-akuilla jotka on saatavana kaikkiin 2020 Carthago -malleihin.

Carthago-liner for two

 

Matkailuauto, joka on suunniteltu kahdelle matkustajalle: toimisto- ja TV-laitepaketti saatavissa ohjaamoon. Carthagon line for two -malli on ylellisesti mitoitettu pariskunnille. Ohjaamossa oleva toimisto- ja TV-laitepaketti avaa täysin uusia käyttövaihtoehtoja: työskentelemahdollisuus edessä ja muu oleskelu auton peräosssa.

Kuljettajan ja matkustajan istuimet kääntyvät, ulosvedettävä pöytälevy jatkaa sivupöytää matkustajan puolella ja sarja pistorasioita tarjoaa virtalähteen. TFT-näyttö tulee ulos kasvojen tasolle korkeuden säätömahdollisuuden ansiosta, ja lisävalaistus tarjoaa kodikkaan ilmapiirin.

Valinnaisvarusteena saatavien Litium-ioni-akkujen kapasiteetti lisää riippumattomuutta matkustaessa ulkopuolisesta virtalähteestä. Carthago on laatinut huippumallisarjansa lisäksi myös omavaraisuuspaketin yhdessä aurinkovoimajärjestelmän kanssa. Nyt se on saatavana myös ylhäältä katsottavalla kamerajärjestelmällä. Neljä kameraa tarjoaa 360 asteen lintuperspektiivin katselukulman ohjaamon näytössä reaaliajassa: täydellinen avustaja pysäköinnissä ja liikkumisessa.

Carthago voi nyt toimittaa valittuja tyylikkäitä e-line-malleja myös Mercedes-Benz Sprinterin alustalla. Carthago käyttää Sprinteriä etuvetotoisena ja AL-KO-matalarungon alustalla.  XL-malleissa Carthago käyttää varianttia tandem-taka-akselia, jonka suurin sallittu kokonaispaino on 5,5 t.

Carthago käyttää kolmea eri alustaa: Fiat Ducato, Mercedes-Benz Sprinter (molemmissa AL-KO matala runko) ja Iveco Daily. Kaikki kolme erottuvat päivitetyllä käyttötekniikalla ja uusilla avustajajärjestelmillä.

>>www.carthago.com

Lisätietoja:
Simo Käyhkö
Toimitusjohtaja
Jyväs-Caravan Oy
0400 769 332

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020asuntoautoCarthagomatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024