CrossCamp – uusi retkeilyautomerkki

Toimitus
3.4.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

CROSSCAMP on Erwin Hymer Groupin uusin tuotemerkki, joka avaa kokonaan uuden ajoneuvoluokan Euroopan suurimman matkailuajoneuvovalmistajan tarjonnassa. Alle viisimetrisen retkeilyauton pohjana on Toyota Proace Verso, joka rakennetaan monikäyttömalliksi konsernin uudella retkeilyautotehtaalla Saksan Isnyssä.

CROSSCAMPin sisätilaratkaisut ja henkilöautotyyppinen kokoluokka tarjoavat laajat käyttömahdollisuudet: CROSSCAMP on tila-automainen arkiauto, se toimii vapaa-ajan matkojen kompaktina kulkuvälineenä ja tukikohtana tai muuntuu helposti pakettiautoksi tavaran kuljetukseen.

CROSSCAMP pystyy majoittamaan neljä henkilöä: auton katolla on nostovuode, jossa on 120×200 -senttinen parivuode ja matkustamon istuimista voidaan rakentaa puolestaan 114×199 -senttinen parivuode.

Matkailukäyttöä varten autossa on kompaktit keittiö- ja tavaransäilytysyksiköt. Nämä yksiköt sekä matkustamon istuimet voidaan helposti siirtää autosta pois, jolloin CROSSCAMP toimii tavallisen pakettiauton tapaan. Koska CROSSCAMPissa on liukuovi korin molemmilla puolilla, keittiöyksikkö voidaan kätevästi siirtää myös auton ulkopuolelle. Uutuuteen on saatavissa paljon lisävarusteita; esimerkiksi dieselkäyttöinen Webaston lämmitin, joka takaa asunto-osan optimaalisen lämmityksen myös viileämmällä säällä.

CROSSCAMPin ulkomitat puolestaan mahdollistavat sen parkkeeraamisen henkilöauton tapaan ja alle kahden metrin korkeuden ansiosta sen saa ajettua myös parkkihalliin.

Suomeen maahantuontia ei ole vielä päätetty

CROSSCAMPin myynti alkaa Saksassa huhtikuussa ja sen myyntiverkosto pohjautuu siellä Toyotan jälleenmyyjiin sekä osittain Erwin Hymer Group -kauppiasverkostoon. Saksassa CROSSCAMPin lähtöhinta on 42.999 euroa. Suomen osalta hinnan muodostumiseen vaikuttaisi autovero, koska auton sisäkorkeus ei täytä meillä matkailuauton mittamäärityksiä.

– CROSSCAMP on monikäyttöauto, jolle on varmasti kysyntää myös Suomessa, mutta päätöstä maahantuonnin aloittamisesta ei ole tehty, kertoo Erwin Hymer Group Suomi Oy:n toimitusjohtaja Petra Samppa.

Lisätietoja: www.crosscamp.com
Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoCrossCampmatkailuautoretkeilyautoToyota

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024