Delfiinin paluu

Toimitus
7.2.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Bürstner Delfin: vuoden onnistunein paluu!

Mikään ei ole yhtä mukavaa kuin palata lempitarinaan: CMT messuilla Stuttgartissa tammikuussa 2020, Bürstner herätti 2000-luvun ikoninsa henkiin.  Delfin on palannut takaisin – ja tämä on epäilemättä vuoden menestyksekkäin paluu!

Sopivasti uuden vuoden alkuun, Stuttgartin messuilla, Bürstner esitteli useita uusia innovaatioita,  jotka kiinnostavat kävijöitä Saksan toiseksi suurimmilla alan messuilla. Tuoteuutuuksiin kuluu myös tutut kasvot: Delfin, joka on yksi Bürstnerin historian menestyksekkäimmistä mallistoista. Se teki nyt näyttävän paluun!

Delfin esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2003, silloin Renault Master -alustalla. Vuoden 2020 versio säilyttää tuon ranskalaisen tyylin Citroën Jumper -alustalla.  Alustamuutoksesta riippumatta, uusi Delfin muistuttaa vahvasti edeltäjänsä tunnusomaisen sinisen kylkikaavion myötä mallin Harmony Line -versiossa. Malliston eloisa logo herättää Delfiinin eloon. Valkoisen perusversion ja sinisen version lisäksi Delfin on saatavana myös muodikkaana ”Mocha” – mokan värisenä (lisävaruste Harmony Line -versiossa).  Harmony Line -versio tarjoaa myös muita ulkoilmeen varusteita, kuten alumiiniset vanteet, tunnusomaiset teippaukset sekä alumiinikehyksillä, suorat ikkunat, jotka korostavat mallin korkealaatuisuutta.

Sisäpuolella tunnistaa Bürstnerille tyypilliset ”home from home” -tunnusmerkit. Värien, muotoilun, valaistuksen ja Riva Loft -kalusteiden yhdistelmä luo tasapainoisen vaikutelman ja designin. Vakiona on monivyöhykkeiset viskoelastiset patjat hyvän unen takeena. Lisävarusteena saatava nostovuode (vakiona Delfin T 680 G mallissa) tuo maksimaalista joustoa tilankäyttöön. Asiakas voi aina ehdottaa omia toivomuksia verhoilusta: Standardvakioversiossa valittavana on pari vaihtoehtoa: Catania Delf ja Verona Delf.

Harmony Line -versiossa auton ulkoilme ja sisätilat ovat sopusoinnussa: Verhoilu Blue-versiossa on yhdistelmä erittäin tyylikkäästä vaaleansinisestä kankaasta ja valkoisesta keinonahasta (Rosario Delf). Mocha-versiossa taas yhdistyvät upea kuparinruskea kangas ja kermanvalkoinen keinonahka (Kaluna Delf). Valitsee sitten Standard- tai Harmony Line version: verhoilussa on aina tikattuna logo hyppivästä delfiinistä.

 

Harmony Line sisältää useita lisävarusteita, kuten esimerkiksi keittiö- ja valopaketit, Skyroof-kattoluukun, lisähyllyn ja TV-konsolin sisäänkäynnin luona. Näitä lisävarusteita voi tietysti myös tilata erikseen Standard-versioon, joilla autosta voi muokata juuri sellainen kuin haluaa.

Mallisto tarjoaa viisi eri pohjaratkaisua. Kompakteista mitoista huolimatta (pituus 6.98 metriä), Delfin T 660 tarjoaa ruhtinaallisen parivuoteen ja oivallisesti suunnitellun Variobad-pesuhuoneen. Alle seitsemän metrisessä Delfin T 680 G:ssä on tilava vastakkain istuttava istuinryhmä, joka yöksi muunnetaan kätevästi viihtyisäksi makuuhuoneeksi alaslaskettavalla vuoteella. Auton takaosassa on tilava pesuhuone sekä tilava takatalli.

Pituudeltaan 7,38-metrisessä Delfin T 726 G -mallissa on tyypillinen pohjaratkaisu perheelle. Siinä on erillisvuoteet, Variobad-pesuhuone ja takatalli. Neljännessä versiossa – Delfin T 732 – on vastakkain istuttava istuinryhmä edessä, parivuode takana, erillinen pesuhuone ja kompakti koko (pituus 7.20 metriä). Mallistoon kuuluu tietysti myös kaikkein suosituin pohjaratkaisu, Delfin T 690 G, erillisvuoteilla, suurella takatallilla ja Variobad-pesuhuoneella.

Uuden Delfin malliston perushinnat ovat houkuttelevat ja se tulee asettamaan uudet askelmerkit entry level -segmenttiin.

>>www.burstner.fi

Lisätietoja:

Lars Myrberg
Bürstner-merkkivastaava

0400-954 662

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020asuntoautoBürstnermatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024