Dethleffs panostaa myös alkovimalleihin

Toimitus
26.12.2015
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Dethleffs esittelee tammikuussa Trend-mallisarjan alkoversioista. Dethleffs hakee uusia käyttäjäryhmiä, erityisesti perheitä, harrastuksen pariin. Autoissa on jopa kuusi matkustajapaikkaa.

Valoisa ja nuorekas ilme – Kevytrakennetekniikka – 6 matkustajapaikkaa henkilöautokortilla – kaksi pohjaratkaisua

Tammikuussa 2016 Stuttgartin CMT-messuilla Dethleffs esittelee kaksi erityisesti lapsiperheille ja vuokrauskäyttöön suunniteltua alkovimallia. Viime syksynä messuilla Lahdessakin esitelty uudistunut Dethleffs Trend-mallisto saa nyt jatkoksi kuusi matkustajapaikkaa tarjoavat alkovit. Uutta ulkonäössä ja pienemmän tuulenvastuksen tarjoaa kapeampi alkovin muotoilu. 

Trend A 5887 ja A 6977 edustavat sisustukseltaan täysin uudenlaista suuntaa, mitä tulee Dethleffsin aiempiin alkovimalleihin. Trend-mallisto on saanut puolessa vuodessa hyvän vastaanoton ja sama raikas ja valoisa tunnelma on tuotu nyt myös isommalla seurueella matkustavien iloksi.  

Kalusteiden rungot ovat vaalean harmahtavaksi sävytetyn tammen väriset. Yhdessä yläkaappien korkeakiiltoisten mutta pehmeän valkoisten luukkujen kanssa kokonaisuus on raikas ja rauhallinen. Tekstiilivaihtoehtoja on kaksi – ruskeasävyinen Unique ja siniharmaa Sporty.

Käytännöllisyyttä

Alkovimallien paras asia on ruhtinaallinen 2 metrin sisäkorkeus, hyvät säilytystilat, iso takatalli ja tilava keittiö hidastuen sulkeutuvilla isoilla vetolaatikoilla ja 142 jääkaappipakastimella. Ison vastakkaisen istuinryhmän saa muutettu parivuoteeksi. Käytännöllisyys on huomioitu myös hyvin varustetussa pesutilassa. 70 cm leveä ulko-ovi ja korkealaatuiset EvoporeHRC-patjat kiinteissä vuoteissa viimeistelevät käyttömukavuuden. Ilmakeskuslämmityksellä varustettuihin alkovimalleihin voi lisävarusteena hankkia Truman talvipaketin.  

Dethleffs Lifetime Smart -kevytrakennetekniikan ansiosta alkovimallit ovat kuudellakin matkustajapaikalla kokonaispainoltaan henkilöautokortilla ajettavissa.  

Perusmoottorina on Fiat 2,0 Multijet 115 hv -moottori. Turvallisuusvarustelu kuten ESP, TractionPlus sekä mäkilähtö- ja alamäkiajoavustin ovat myös alkovimalleissa Dethleffsille tyypillisesti vakiona.

Pohjaratkaisut

Kerrosvuodemalli Trend A 5887 on kokonaispituudeltaan vain 653 cm. Poikittaisella takavuoteella varustetulla Trend A 6977 –mallillakin on pituutta vain 708 cm.

Hinnat

Trend alkovimallien hinnat Suomessa: A 5887 alkaen 54 990,- euroa ja A 6977 alkaen 57 380,- euroa.

Lisätietoja:

Petra Samppa
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
ERWIN HYMER GROUP Suomi Oy
petra.samppa [ät] dethleffs.fi

Artikkeliin liittyvät hakusanat: alkoviasuntoautoDethleffsmatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024