Dethleffs uudisti Magic Edition -malliston

Toimitus
31.8.2016
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Magic Edition –matkailuautot ovat ihastuttaneet jo vuosia Dethleffsin asiakaskuntaa. Mallivuonna 2017 kaksi pohjaratkaisua käsittävä mallisto uudistuu täysin. Tämän upean matkailuauton Dethleffs on varustanut kattavasti nerokkailla ideoilla ja huomiota kiinnittävällä Designilla. Magic Edition on suunniteltu liikkuvalle lomailijalle, joka hakee ajoneuvoltaan näyttävää ulkonäköä ja korkealuokkaista varustelua, maustettuna ripauksella ylellisyyttä, modernia muotoilua ja hienostunutta viimeistelyä.

Ulkonäöltään Magic Edition erottuu edukseen massasta. Upotetut ikkunat istuvat kauniisti hiilen ja hopean sävyillä somistettuun koriin. Puoli-integroidun auton mustan ohjaamon kattolinja jatkuu tyylikkäästi vakiona toimitettavalla kattoikkunalla. Kuljettajan ovella varustetussa integroidussa mallissa uudistunut ilme ulottuu sivuseinistä aina sporttisen ilmeen antavaan jäähdyttimen säleikköön. Uusi 70 cm leveä ikkunallinen asunto-osan ovi on kaikissa malleissa varustettu keskuslukituksella. Uusi 130 hv Euro 6 –moottori, 16“-alumiinivanteet, LED-päiväajovalot sekä Innoluna-hybridi-takavalot ovat niin ikään vakiovarusteita. Kestävä kori on toteutettu ilman puumateriaaleja Dethleffsin Lifetime Plus –rakenteella, jossa lasikuitukatto ja –alapohja antavat lisäsuojaa ulkoisesti.

Koko Magic Edition komeus on rakennettu Fiatin palkkialustalle, jonka ansiosta asunto-osan lattia on tasainen. Mukava Coupé-askelma sekä uusi valaistu sisäänkäynnin kaluste-elementti käytännöllisillä säilytyslokeroilla mm. kengille ovat esimerkkejä nerokkaasta suunnittelusta. Mutta ennen kaikkea asunto-osassa viehättää uusi kaksivärinen sisustus. Korkeakiiltoiset valkoiset yläkaapistot antavat kontrastia harmaasävyisille kalusterungoille. Jopa pienimmätkin yksityiskohdat kuten valokatkaisijat ja pistorasiat ovat kromiset tyyliä täydentäen.

L-istuinryhmä on entistä mukavampi irrotettavien ja muuhun sisustukseen sopivien harmaa-ruskeansävyisten tyynyjen ansiosta. Lisävaihtoehtona tarjolla on aito nahkainen verhoilu. Iltaisin tunnelmaa lisää LED-valoin toteutettu epäsuora valaistus.

Paljon työskentelytilaa sisältävässä ergonomisessa L-keittiössä on uusi pitkittäinen liesi sekä nykyisissä matkailuajoneuvoissa poikkeuksellisen tilava 190 l jääkaappipakastin.

Todellisen rentoutumisen kannalta mukavat vuoteet ovat tärkeät. Kaikki vuoteet, myös integroidun nostovuode ohjaamon päällä, on varustettu ergonomisella ja hengittävin materiaalein valmistetuilla 7-vyöhykkeisillä EvoPoreHRC –patjoilla.

Magic Edition –malliston kohokohtia tyylikkyyden ohella ovat ajo- ja asumismukavuutta lisäävät iso valaistu kattoikkuna, yksijalkainen alaslaskettava istuinryhmän pöytä, TV-teline, korkealuokkaiset ohjaamon kaihdinverhot, apukuljettajan turvatyyny, vakionopeuden säädin, ohjaamon automaattinen ilmastointi sekä Radiovalmius Sound-paketilla. Vakiolämmityksenä on Truma Combi-6 Dethleffsin uudella Board Control –käyttöpaneelilla, joka mahdollistaa lisävarusteena hankittavan kattoilmastointilaitteen säätämisen. Myös veden, kaasun ja virran käyttöön liittyviä toimintoja ohjataan tästä samasta luksus-käyttöpaneelista.

Kaksi pohjaratkaisua puoli-integroituna ja integroituna

Magic Edition T/I 002 EB –erillisvuodemallin vuoteiden alle jää iso takatavaratila. Vuoteet ovat helposti yhdistettävissä isoksi ajoneuvon levyiseksi vuoteeksi. WC- ja suihku muodostavat pesutilan, joka pelkkänä WC:nä on ruhtinaallisen tilava isokokoisemmankin käyttöön. Tilaa säästävän yhdistetyn pesutilan ansiosta sisäänkäynnin luona on täyskorkea vaatekaappi.

Parivuoteellisessa Magic Edition T/I 003 DBM –mallissa normaalikorkeudella sijaitseva saarekevuode on avoin kolmelta sivulta. Vuoteen pituutta voi kasvattaa haluttaessa 10 cm. Vaatekaapit sijoittuvat vuoteen molemmille puolille. Parivuoteen korkeuden voi säätää matkan ajaksi yläasentoon, jolloin esimerkiksi pyörät ja pihakalusteet mahtuvat hyvin mukaan.

Suihku ja WC sijoittuvat parivuodemallissa käytävän vastakkaisille puolille. Suihkun ovi avautuu sekä ulos että sisäänpäin. Makuutilan voi erottaa suihku- ja WC-tilasta sekä oleskelutilasta liukuovella. Lisäksi WC:n ovella voi erottaa takaosan ajoneuvon etuosasta. Nämä kaikki oviratkaisut ovat omiaan erityisesti integroidun mallin kohdalla, jolloin sekä nostovuoteessa edessä että parivuoteessa takana nukkuvilla on WC- ja suihkutila erikseen käytettävissä.

Lisätietoja:

Petra Samppa
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
ERWIN HYMER GROUP Suomi Oy
Nukkeruusunkuja 3 C 52
00990 Helsinki
Puh. 010-239 6704, GSM 050 382 0530
Fax. 09 586 5053
petra.samppa [ät] erwinhymergroup.com

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoDethleffsmatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024