Dethleffs-vaunut vm. 2021

Toimitus
20.8.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Dethleffsin vaunuikoni tekee paluu

Matkailuvaunujen ympärivuotisen käytön korkeimmat laatuvaatimukset täyttävä, laajennettu vakiovarustus, jalo skandinaavinen tyyli ja seitsemän pohjaratkaisun valikoima. Näistä elementeistä on rakennettu komean paluun tekevä ikoni - Dethleffs Beduin ja vieläpä Scandinavia-varustuksella höystettynä.

Beduin-vaunun Scandinavia-lisänimi ei ole vain sanahelinää, vaan vakiona oleva nestekeskuslämmitys ja nestekiertoinen lattialämmitys, 42 litran eristetty ja lämmitetty harmaavesisäiliö sekä lukuisat muut talvivarusteet takaavat vaunun ympärivuotisen käytön myös meidän leveysasteillamme. Tämän lisäksi Scandinavia-sana kuvaa vaunun tyyliä – puhdaslinjainen, valoisa ja luonnonläheinen sisustus puhuttelee.

Laadukkaalla, tyylikkäästi toteutetulla sisustuksellaan ja laajalla vakiovarustuksellaan Beduin Scandinavia on tarkoitettu kaikille, jotka eivät halua luopua henkilökohtaisista mukavuuksistaan ​​edes lomalla ja haluavat ympärilleen tilaa.

 Paljon vaihtoehtoja täydelliselle lomalle

Beduin Scandinavia on saatavana seitsemällä pohjaratkaisulla, joiden koripituus on 650 - 805 cm. Kaikki mallit ovat 250 cm leveitä. Niiden teknisesti sallittu kokonaismassa on pienimmillään Beduin Scandinavia 540 QMK:n 1800 kg ja nousee 2200 kiloon Beduin Scandinavia 740 BFK:lla. Varustelusta riippuen malleja voidaan lastata enintään 2,8 tonniin. Kahta lyhintä mallia lukuun ottamatta kaikki ovat kaksiakselisia.

Vaihtoehtoja on sekä perheille että pariskunnille. Suosiotaan kasvattaa esimerkiksi vaunun etuosaan sijoitettu iso keittiö, joka on nyt jo kolmen pohjaratkaisun ydin.

Suurin pohjaratkaisu, Beduin Scandinavia 740 BFK, on ​​myös kokonaan uusi Dethleffs-mallistossa. Edessä on tilava keittiö ja iso istuinryhmä, jossa on lisäksi pitkittäinen sivuistuin. Takana on kerrossängyt, niiden edessä kylpyhuone ja keskellä vaunua vanhempien makuuhuone, jossa on ranskalainen parivuode. Vaunussa on lisäksi pieni oleskelualue, jossa lapset voivat leikkiä omassa tilassaan erikseen asuntovaunun etuosasta.

Erillisvuoteet, iso kylpyhuone takana ja tilava keittiö edessä – Beduin Scandinavia 670 BET tulee olemaan varma pariskuntien suosikki.

Toinen täysin uusi pohja on 670 BET. Edessä on niinikään iso keittiö, oleskeluryhmä sivusohvineen ja takana yhtenäinen tilava kylpyhuone. Vuoderatkaisu perustuu tässä mallissa pitkittäisiin erillisvuoteisiin.

Uuden Beduin Scandinavian hinnat alkavat 39 750 eurosta.

Aero – yhdeksänkymppisen juhlamalli

Dethleffsin mallivuosi 2021 on myös juhlavuosi, sillä nyt tulee kuluneeksi 90 vuotta siitä, kun Arist Dethleffs rakensi ensimmäisen matkailuvaununsa päätettyään ottaa perheensä pitkille työmatkoille mukaan.

Matkailuvaunujen osalta juhlamalliksi lanseerataan Aero, joka on tuttu tuotenimenä myös aikaisemmilta vuosilta. Nyt täysin uudelta pohjalta suunnitellun Aero-malliston ydinidea on madaltaa vaunun hankintakynnystä ja tuote on suunnattu nimenomaan uusille käyttäjille. Myös houkutteleva juhlavarustus takaa sen, että ostaja saa kumppanikseen valmiin tuotteen.

Aerosta on tarjolla viisi erilaista pohjaratkaisua, jotka sopivat niin parikunnille kuin perheillekin. Dethleffs Aero-malliston hinta alkaa 24 340 eurosta.

Lisätietoja:

Pilvi Uoti-Briganti
Dethleffs merkkivastaava
puh. 0400-314 575

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2021asuntovaunuDethleffsmatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024