Dometic-jääkaappivalikoima kasvaa

Toimitus
17.9.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Dometicin matkailuajoneuvojen 10-sarjan jääkaapeista tuli innovatiivisen kaksisaranaisen suunnittelunsa ja erinomaisen jäähdytystehonsa ansiosta nopeasti yksi alan suosituimmista tuotteista. Dometic lisää nyt tähän valikoimaan uusia kompressorijääkaappimalleja sekä yhden pienemmän mallin, joka sopii asennettavaksi keittiön työtasojen alle.

Dometicin matkailuajoneuvojen 10-sarjan jääkaapit tunnetaan ikonisesta suunnittelustaan: niissä on kaksisaranainen ovi, jonka tyylikäs ovenkahva on koko jääkaapin korkuinen. Tämän ansiosta ovi on helppo avata miltä korkeudelta ja kummalta puolelta tahansa.

Nämä ominaisuudet yhdistettyinä erinomaiseen jäähdytystehoon ovat tehneet Dometicin 10-sarjasta suositun valinnan sekä matkailuajoneuvojen valmistajien että omistajien keskuudessa.

Täyttääkseen vielä paremmin matkailuajoneuvojen omistajien vaatimukset Dometic on nyt tuonut markkinoille uusi malleja ja tehnyt näin valikoimasta entistä kattavamman.

Kompressoriversio

Nykyisten absorptiojääkaappien lisäksi Dometic on nyt kehittänyt joukon kompressorijääkaappeja osaksi 10-sarjan valikoimaa. Nämä uudet mallit täydentävät
alkuperäistä valikoimaa, ja nyt myös kompressoritekniikkaa suosivat matkailuajoneuvojen omistajat pääsevät hyötymään Dometicin 10-sarjan suositusta suunnittelusta.

Matkailuajoneuvoilla, matkailuvaunuilla, retkeilyautoilla ja veneillä on kaikilla omat tarpeensa ja rajoituksensa. Esimerkiksi kahden edellä mainitun jäähdytystekniikan
väliset erot voivat olla yksi ostajan päätökseen vaikuttava syy matkailuajoneuvoon suunniteltua mallia valittaessa.

Dometicin jääkaappien valintaopas auttaa kuluttajia löytämään omaan ajoneuvoon parhaiten sopivan koon, tyylin, jäähdytysmenetelmän ja virtalähdevaihtoehdon.

Uusi matalampi malli keittiön työtasojen alle

Jopa keittiön työtason alle asennetuissa pienemmissä 10-sarjan suunnittelusta. Dometicin uusi työtasojen alle asennettava sarja sopii asennettavaksi työtasojen alle tai
muihin pienempiin tiloihin ajoneuvon sisällä. Uusi sarja on saatavana sekä absorptio- että kompressoritekniikalla. Absorptiojääkaapit ovat saatavana jo nyt, ja kompressorimallit tulevat saataville marraskuussa 2020. Muut Dometicin 10-sarjan kompressorimallit ovat saatavana jo nyt.

Helppo vaihtaa vanhan jääkaapin tilalle

Dometicin 10-sarjan mallit on suunniteltu niin, että ne on helppo asentaa vanhan jääkaapin paikalle. Uusien 10-sarjan mallien ulkomitat ovat nimittäin samat kuin
useimmissa matkailuajoneuvoihin nykyään asennettavissa jääkaapeissa.

>>Lue lisää tuotteesta
Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2021Dometictarvikkeet

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024