Dometic uutuuksia 2020

Toimitus
16.10.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Kaksisarainen jääkaappi kapeana versiona

Dometic tuo markkinoille kapean version 10-sarjan jääkaapeistaan, joissa on uraauurtava molemmille puolille (vasemmalle ja oikealle) avautuva ovimekanismi. Uudessa kapearakenteisessa RML10.4-absorptiojääkaapissa on kaikki 10-sarjan edut, eli luokkansa paras jäähdytysteho ja innovatiivinen kaksisaranainen ovi.

Dometic 10 -sarja on vuonna 2018 tapahtuneesta markkinoille tulostaan lähtien niittänyt patentoidun kaksisaranaisen ovensa ansiosta mainetta sillä, että se on kätevä käyttää ja helppo asentaa kaikenlaisiin matkailuautoihin ja -vaunuihin.

Uusi RML10.4-absorptiojääkaappi on korkea ja kapea, mutta sen tilavuus on hulppeat 133 litraa ja siinä on kaikki Dometic 10 -sarjan parhaat ominaisuudet.

Kaksisaranainen ovi voidaan kätevästi avata molemmilta puolilta, sekä vasemmalta että oikealta, ilman tarvetta vaihtaa kätisyyttä. Oven voi myös avata miltä korkeudelta tahansa, sillä sen kahva on koko jääkaapin korkuinen.

RML10.4 tarjoaa luokkansa parasta jäähdytystehoa. Lisäksi siinä on säätönupilla varustettu TFT-näyttö, jonka ansiosta erilaisia asetuksia, kuten lämpötilaa ja energianlähdettä, on helppo muuttaa. Jääkaapissa on myös vihannes/hedelmälokero, jonka ilmankosteutta on mahdollista säätää erikseen.

Uudet kaihtimet Fiat Ducaton sivuikkunoihin

Uudet Fiat Ducatoon ja vastaaviin retkeilyautoihin räätälöidyt sivuikkunoiden pimennyskaihtimet. SP300-pimennyskaihtimet suojaavat auringolta, kylmältä säältä ja naapureiden uteliailta katseilta.

Sivuikkunoiden Dometic SP300 -pimennyskaihtimet on erityisesti suunniteltu Fiat Ducatoon ja vastaaviin malleihin, kuten Peugeot Boxeriin ja Citroën Jumperiin. Ne antavat lisää yksityisyyttä ja mukavuutta hetkiin, jolloin aikaa vietetään ajoneuvon sisällä.

SP300-pimennyskaihtimet ovat muita vastaavanlaisia kaihtimia kevyemmät, mutta niiden kaksinkertainen kennomateriaali takaa parhaan mahdollisen eristyksen kuumalta ja kylmältä.

Nämä uudet, tuulilasin Dometic FP300 -pimennyskaihdinta täydentävät kaihtimet tarjoavat täydellistä yksityisyyttä joka suunnasta, ja ohjainpaneelin avulla yksityisyyttä ja pimentävää vaikutusta on mahdollista parantaa entisestään.

Kampa-tuotemerkki osaksi Dometicia

Kampa, yksi Euroopan tunnetuimmista ulkoilma- ja vapaa-ajantuotteita valmistavista yrityksistä, on nyt osa Dometicia. Kampan suositut ilmatäytteiset teltat, markiisit ja muut ulkoilma- ja vapaa-ajantuotteet tulevat maailmanlaajuisesti myyntiin Dometic-tuotemerkin alle.

Uusi Kampa Dometic -valikoima sisältää ilmatäytteisiä markiiseja ja telttoja, liikuteltavia huonekaluja sekä muita ulkoilmaan ja vapaa-aikaan tarkoitettuja lisävarusteita.

Kampan jakeluverkosto on integroitu osaksi Dometicin jakeluverkostoa, ja kaikki Kampa Dometic -tuotteet ja näihin tuotteisiin liittyvät palvelut ovat saatavilla maailmanlaajuisesti.

UUDET TUOTTEET 2020

1.  CLUB-AIR ALL SEASON 330/390

Kaikkiin ympäristöihin sopiva markiisi: Uusi Club AIR All-Season näyttää erityisen upealta, ja lisäksi sen 2,75 metriä syvä sisäosa on enemmän kuin tarpeeksi korkea. Etupaneeli ja sivupaneelit voidaan irrottaa vetoketjuilla kokonaan, jos halutaan nauttia paremmasta ilmanvaihdosta tai keventää painoa. Markiisin kokoa voidaan lisäksi kasvattaa sivuille vetoketjuilla kiinnitettävillä lisäosilla. Uusi etuosaan vetoketjulla kiinnitettävä katos täydentää tyylin ja tarjoaa runsaasti helpotusta kuumina kesäpäivinä.

2. WINTER AIR PVC 260

Nyt sesonki voi jatkua ympäri vuoden: Maailman ensimmäisen ilmatäytteisen talvimarkiisin, Winter AIR PVC:n, toimitukseen sisältyvät vakiona lumeen upotettavat tukitangot, kaksinkertainen mudankestävä seinä, myrskynarut sekä tarzan-kiilat. Lisäksi huippukestävä Weathershield™-PVC-materiaali varmistaa, että tämä markiisi kestää jopa äärimmäisissä ja runsaslumisissa olosuhteissa.

3. LEGGERA AIR

Liikkuva elämä muuttui juuri helpommaksi: Höyhenenkevyt 150 denierin Weathershield™-polyesterimateriaali ja kompakti 2,4 metrin syvyys tekevät Leggera AIRista nopeimman Kampa Dometic -markiisin asentaa ja purkaa. Laadusta ei kuitenkaan ole tingitty hitustakaan. Yksi ilmantäyttöaukko, myrskynarut, hyvä ilmanvaihto ja valinnainen katos takaavat, että Leggera AIR sopii erinomaisesti retkeilijöille, jotka haluavat kevyen ja hinta-laatusuhteeltaan hyvän markiisin.

 

4. RALLY AIR PRO 240 T/G

Ilmatäytteinen irrotettava retkeilyauton takaosaan varastoitava markiisi: Uusi Rally AIR Pro 240 T/G on suunniteltu niin, että se sopii retkeilyautoihin, joissa on keskeltä avattavat ovet takana. Kun ovet avataan, asuintilat pääsevät kasvamaan markiisin puolelle. Yksi AirFrame-teknologiaa hyödyntävä ilmantäyttöaukko varmistaa, että pystytys onnistuu aina nopeasti ja helposti. Tämän uuden mallin Dual-Pitch™-kattojärjestelmän ansiosta markiisi on sisäpuolelta tarpeeksi korkea ja se voidaan jättää paikoilleen odottamaan siksi aikaa, kun ajoneuvolla lähdetään tutustumaan lähiympäristöön.

5. RALLY AIR ALL-SEASON 330 D/A

Huippuluokan irrotettava markiisi: Uuden irrotettavan Rally AIR 330:n All-Season-mallissa on kestävät pystytysmateriaalit kaikkiin vuodenaikoihin, ja yhden AirFrame-ilmantäyttöaukkonsa ansiosta se on myös helppo pystyttää. Etupaneeli ja sivupaneelit on mahdollista irrottaa vetoketjuilla, kun halutaan pelkkä katos tai keventää painoa.

Kannettava jääkaappi uudella kansimekanismilla

Dometic tuo markkinoille uuden sarjan kannettavia jääkaappeja matkailuajoneuvojen omistajille ja autolla liikkeellä oleville retkeilijöille. Uusissa elektronisissa CFF-kylmä-/pakastinlaukuissa on uniikki molemmilta puolilta avautuva kansi sekä erittäin toimiva säilytystila. Lisäksi ne ovat suunnittelultaan tyylikkäitä ja moderneja.

CFF-mallien kansi voidaan avata kummalta puolelta tahansa, minkä ansiosta niiden käyttö on joustavaa ja ne voidaan sijoittaa lähes minne tahansa.

>>www.dometic.fi
Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020DometicKampamatkailuautomatkailuvaunutarvike

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024