Eero Ettala Sunlightin tehdastiimiin

Toimitus
3.2.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Hän on yksi maailman tunnetuimmista lumilautailijoista ja nyt myös Sunlight Factory Teamin jäsen: olemme erittäin ylpeitä ja iloisia voidessamme toivottaa Eero Ettalan mukaan tiimiimme!

Eero Ettala, 35-vuotias suomalaislaskija, on vuosikymmenien ajan ollut osa lautailijoidemme maailman kärkeä ja jättänyt vahvan jälkensä lumilautailuun urheilumuotona.

Hän on voittanut X-Gamesin Slopestylessä kultaa, niittänyt menestystä lukuisissa Big Air -kilpailuissa sekä esiintynyt useissa kansainvälisesti arvostetuissa lumilautailuelokuvissa. Ettala on Nitro Snowboards -joukkueen jäsen, Red Bull -urheilija – ja nyt myös Sunlight-matkailuautojen lähettiläs.

Hän sopii Sunlightin arvoihin täydellisestä luonteensa, tyylinsä ja elämäntapansa ansiosta ja jo ensitapaamisesta alkaen oli selvää: ”Sunlight on kuin Eeroa varten luotu – täydellinen matkakumppani vapautta arvostaville ja seikkailuja etsiville.”

Eeron valinta ajoneuvoksi on Sunlight T68 XV. XV-erikoismallista löytyy koko Sunlightin 15 vuoden kokemus matkailuautovalmistajana yhdessä paketissa. Tänä aikana Sunlight on kehittänyt ja rakentanut matkailuautoja oman tiensä kulkijoille – juuri Eeron kaltaisille seikkailijoille!

LISÄTIETOJA:

Merkkivastaava Pilvi Uoti-Briganti

puh. 0400-314 575

Artikkeliin liittyvät hakusanat: Eero EttalaSunlight

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024