Fendt vaunut vm.2020

Toimitus
11.9.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Panostusta laatuun ja yksityiskohtiin

Saksalaisen Fendt-vaunumerkin kahdeksassa mallisarjassa on yhteensä 43 vaihtoehtoa.

Euroopan toiseksi myydyimmän matkailuvaunumerkin vuoden 2020 mallistossa toistuvat tutut vahvuudet: elegantti ja ajaton muotoilu, tilavat pohjaratkaisut sekä vaunujen tiivisteille ja ulkorakenteille myönnettävä 12 vuoden takuu.

Laatuun ja yksityiskohtiin panostava Fendt on Hobbyn omistama yhtiö, jolla on oma liikkeenjohto ja tuotekehitys. Korkean asiakastyytyväisyyden ja -uskollisuuden omaava Fendt ei lanseeraa vuosittain uutta mallistoa, vaan mallivuosiuudistuksien yhteydessä tehdään parannuksilla ja päivityksillä.

Mallivuoden 2020 tärkeimpiin korin ulkopuolisiin uudistuksiin lukeutuvat uusi, moderni ja dynaaminen ulkoväritys, paranneltu ja optimoitu ulko-ovi sekä täysin eristetyt ja uudelleenmuotoillut pyöräkotelot.

Vaunujen sisällä uusi mallivuosi näkyy monessa paikassa. Istuimet antavat selkänojien uusien pehmusteiden myötä aiempaa paremman ergonomian. Vaatekaappien tuuletusta on parannettu, ovissa on nyt laadukkaat designkahvat, ja lattiat ovat saaneet uuden PVC-päällysteen. Lisäksi lämminilmaventtiilit on muotoiltu sijaintikohtien mukaan ja sähköinen vesipumppu sijoitettu niin, että se on helposti käsillä huoltotoimenpiteitä varten.

Uutuusvaunussa korkea etutalli

Fendtin kahdeksassa mallisarjassa on yhteensä 43 vaihtoehtoa. Mallistossa on viisi lapsiperheille sopivaa mallia, 21 parivuoteellista mallia ja 17 erillisvuoteellista mallia.

Opal-mallisarja on saanut uudet kalusteet, uusitun keittiön, uuden Kastanja-värityksen, uuden U-istuinryhmän ja uutta epäsuoraa valaistusta. Materiaalien ja muotoilun onnistunut yhdistelmä tekevät siitä toistaiseksi moderneimman version Fendt-matkailuvaunujen ylemmässä luokassa.

 

Opal-sarjan ensimmäinen lastenhuonemalli on Lahden Caravan 2019:ssä esiteltävä 515 SKF. Uutuusvaunussa on varsin mielenkiintoinen pohjaratkaisu, sillä 7,5-metrisen vaunun etuosassa on iso, korkealla ulko-ovella varustettu säilytystila. Kun edessä olevan poikittaisvuoteen sälepohja nostetaan pystyyn, niin kiinnityskiskoilla varustettuun tilaan mahtuu useampikin polkupyörä. Lisää säilytystilaa saadaan, kun takana olevan kerrossängyn alavuoden paketoidaan pois käytöstä.

Toinen Opal-uutuus on kahden hengen tarpeisiin suunniteltu 465 SFH. 7-metrisen pariskuntavaunun oikeassa takakulmassa on pitkittäinen parivuode, vasemmassa kulmassa vessa ja pesuhuone. Edessä on neljälle hengelle seurustelutilan tarjoavat vastakkain istuttavat pitkittäissohvat. Mallit 560 SRF ja 650 SRG ovat Opalin kaksi L-keittiöllistä versiota.

Diamant-sarjassa on nyt myös parivuoteellinen 560 SF -versio. Sarjan vakiovarustelun parannuksiin kuuluu mm. iNet Box -lämmityksen ohjaus applikaation kautta, TFT-paneelin lasioptiikka ja Skylight-panoraamakatto. Tämäkin uutuusmalli nähdään Lahdessa Caravan messuilla 19-22. syyskuuta.

>>fendt-caravan.fi

Lisätietoja:

Tom Sågbom
New View Oy / Hobby Group Finland / Fendt
050 544 6409

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020asuntovaunuFendtmatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024