Helsinki Caravan Oy 45-vuotias

Toimitus
18.1.2021
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Vantaalla toimiva Helsinki Caravan Oy viettää tänä vuonna 45-vuotisjuhlavuottaan. Yhtiö on yksi maamme vanhimmista matkailuajoneuvoalan yrityksistä.

Helsinki Caravan Oy on perheyritys, jonka toiminta alkoi Teuvo Muurosen johdolla vuonna 1976 Solifer-matkailuvaunujen myynnillä Helsingin Verkkosaaressa. Yhtiö on säilynyt perheyhtiönä, jonka nykyiseen myyntivalikoimaan kuuluu viisi merkittävää matkailuajoneuvomerkkiä (Adria, Dethleffs, Kabe, Sunlight ja Sun Living).

”Jatkuvuus ja asiakastyytyväisyys on meille tärkeä asia, siksi olemme työskennelleet pitkään samojen merkkien myyjänä ja huoltoliikkeenä. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme kaikki matkailuajoneuvoihin liittyvät palvelut saman katon alta”, toteaa toimitusjohtaja Atso Muuronen.

Verkon merkitys on kasvanut

Internet on mullistanut myös matkailuajoneuvokauppaa. Verkon merkitys on kasvanut erityisesti ostajan ostoprosessin alkupäässä. Verkossa tutkitaan tarjontaa ja lähetetään tarjouspyyntöjä myyjäliikkeille.

”Olemme panostaneet voimakkaasti verkon erilaisiin mahdollisuuksiin tavoittaa nykyiset ja tulevat asiakkaamme. Haluamme olla siellä missä asiakkaammekin ovat”, kertoo Atso Muuronen.

Helsinki Caravan Oy on yksi toimialan pioneeri ajoneuvojen ja tarvikkeiden esittelyssä verkossa. Nykyisin kaikki ajoneuvo esitellään 360-kuvauksella ja runsain kuvin. Lisäksi verkkosivustolla helsinkicaravan.fi on tarjolla harrastuksesta kertovia elämys- ja vinkkivideoita.

Lisävarusteiden myynti on merkittävä ja tärkeä osa yrityksen toimintaa. Vuonna 2019 uudistetussa tarvikemyymälässä on esillä laaja valikoima harrastukseen liittyviä lisävarusteita ja tarvikkeita. Verkkokaupan kautta asiakkaat voivat tilata tarvikkeita toimitettavaksi kotiovelle tai noudettavaksi Vantaan myymälästä.

Turvallinen ja vähäpäästöinen harrastus

Koronapandemian vaikutus matkailuajoneuvoharrastukseen on ollut positiivinen. Uusien harrastajien määrä kasvoi merkittävästi ja matkailuajoneuvokauppa on käynyt vilkkaana. Pandemia on osoittanut, että matkailuajoneuvolla matkustaminen on varsin turvallista. Lisäsi se on selvästi vähäpäästöisempi tapa matkustaa kuin esimerkiksi lentomatkustaminen. Toimialan näkymät näyttävät valoisilta myös lähivuosina.

Asiakas on tärkein

”Panostamme edelleen hyvän asiakaskokemuksen saamiseen kaikilla toimintamme osa-alueilla, sillä tiedämme, että asiakaskokemuksista kysytään ja kerrottaan paljon myös sosiaalisessa mediassa. Oli asia sitten pieni tai suuri, asiakas on aina meille tärkein”, lupaa Muuronen.

Helsinki Caravan Oy tunnetaan luotettavana matkailuajoneuvo-kauppiaana, jonka liikevaihto on lähes 11 miljoonaa euroa. Vuonna 2020 yhtiö luovutti yli 300 ajoneuvoa asiakkailleen liikevaihdon kasvaessa 30 %. Yhtiö työllistää nykyisin 15 henkilöä.

Lisätietoja:

Tiedote 18.1.2021
Atso Muuronen, toimitusjohtaja
0500 450 735

Kuvagalleria

Artikkeliin liittyvät hakusanat:

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024