Henkilönostin matkailuajoneuvoon

Toimitus
22.12.2018
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Turun Caravan Show 2019 -messuilla esitellään liikuntarajoitteisille suunniteltu henkilönostin, WelhoLift. Kyseisellä nostimella voidaan nostaa ja siirtää henkilö pyörätuolista matkailuajoneuvoon erittäin nopeasti, helposti ja turvallisesti. Nostinta voidaan käyttää joko itsenäisesti tai avustettuna.

WelhoLiftin idea on saanut alkunsa matkailuajoneuvoalalla pitkään vaikuttaneen Hannu Kekäläisen huomioimasta tarpeesta, kun yhä useamman karavaanarin rakas harrastus päättyy joko oman tai puolison heikentyneen liikuntakyvyn seurauksena. Nostimen perusidea onkin, että apua tarvitseva henkilö voidaan nostaa  haluttuun paikkaan niin, että avustajaltakaan ei vaadita voimaa.

Nostimen monikäyttöisyydestä kertoo se, että samaa nostinta voidaan käyttää lähes missä vain. Itse nostin kiinnitetäänkin matkailuajoneuvossa tai esimerkiksi kodissa oleviin kiinnikkeisiin, jolloin se voi toimia apuna vaikka henkilön saattamiseksi saunan lauteille.

WelhoLift-henkilönostin on nähtävillä ja testattavissa Turun Caravan Show:ssa 11.-13.1.2019 ja Helsingin Caravan-messuilla 18.-20.1.2019 Touring Camp Oy:n osastolla. (Hymer Center / Carthago Center)

>>Katso videot WelhoLiftin toiminnasta

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024