Hobby vaunut vm. 2020

Antti Siljamäki
11.9.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Suomen matkailuvaunukaupan ykkösnimi Hobby on tehnyt vaunumalleihinsa päivityksiä. Hobbyn vuoden 2020 vaunumallisto alkaa kompaktista ja ketterästä OnTourista ja huipentuu yltäkylläisillä mukavuuksilla kuorrutettuun Premiumiin.

Hobbyn OnTour-, De Luxe-, De Luxe Edition- ja Excellent-mallisarjojen vaunuissa on nyt samanlainen peräosa, jonka Prestige-mallisarja sai mallivuodelle 2019. Uusi perä tarkoittaa mm. uusia takareunalistoja, takadiffuusoria, takavaloyksikköä, takavaloja ja kromisia vetokahvoja.

 

Kaikissa Hobbyn vaunuissa on vakiona savuhälytin, Dometicin uudessa jääkaapissa antrasiitinvärinen pinta ja kaikissa kevytmetallivanteissa uusi design. Tavaratilan saa nyt lisävarusteena malliin 560 asti (ei OnTour), ja lisävarusteena saatavaa Hobby Connect -ohjausjärjestelmää My Hobby App -applikaatiolla on optimoitu ja laajennettu.

Hobbyn Prestige-huippumallisarjassa on 11 pohjaratkaisua, joista kaksi on lastenvuodemalleja ja viidestä löytyy suuri pesuhuone takaosasta. Sarjan uudet pohjat ovat 560 FC ja 720 WQC.

Vaikka uusi 560 FC on Prestige-sarjan pienin malli, se on kokoonsa nähden varsin tilava. 6,34-metrisen vaunun etuosassa olevan lähes pyöreä sohvaryhmän jatkeena on L:n muotoinen keittiö, joka on varustettu 150 litran jääkaapilla. Oikeassa takakulmassa olevan pitkittäisen parivuoteen vieressä on tilava pesuhuone, joka jakautuu suihku- ja wc-tilaan.

 

720 WQC on Prestige-sarjan uusi huippumalli. 7,86-metrisessä teliakselivaunussa on 560 FC:n tapaan iso sohvaryhmä, L-mallinen keittiö ja 150 litran jääkaappi. Huippuvarustellussa 720 WQC:ssä olevan poikittaisen saarekeparivuoteen pääpääty voidaan nostaa lukuasentoon, jolloin vuode lyhenee ja vaunun perällä oleviin saniteettitiloihin on helpompi kulkea.

 

Hobbyn kevyin OnTour-aloitusmalli sisältää neljä pohjaratkaisua, joista yhdessä on lastenvuoteet. Alle 7-metristen OnTour-vaunujen painot alkavat 1 200 kilosta, joten niiden kanssa pärjää pienelläkin vetoautolla. Nuorekkaaseen makuun suunnitellussa De Luxe -mallisarjassa on 18 pohjaratkaisua. Kuudessa mallissa on lastenvuoteet ja kahdessa takaistuinryhmän yläpuolelta alas laskettava ylävuode.

Urheilullisen De Luxe Edition -mallisarjan kuudesta pohjaratkaisusta neljässä on lastenvuoteet. 545 KMF- ja 650 KMFe -malleihin saa lisävarusteena 3-kerrosvuoteen. Tunnelmallisesta Excellent-mallisarjasta löytyy 13 pohjaratkaisua, joista kahdessa on keskiparivuode ja kolmessa iso takapesuhuone. Uusi pohjaratkaisu on 650 KMFe.

>>hobby.fi

Lisätietoja:

Tom Sågbom
New View Oy / Hobby Group Finland / Fendt
050 544 6409

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020asuntovaunuHobbymatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024