Hymerille merkittävä palkinto

Toimitus
5.5.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Bad Waldsee, 4. toukokuuta 2020

Hymerin syksyllä 2019 esittelemä VisionVenture-konseptiajoneuvo on palkittu saksalaisen muotoiluneuvoston järjestämässä kilpailussa ”parhaista paras” palkinnolla.

Hymer VisionVenture -konseptiajoneuvo vaikutti tuomaristoon ”Concepts” -kilpailussa -luokan erinomaisella tuotesuunnittelullaan. Tämä on jo toinen palkinto, jonka se on voittanut tänä vuonna European Innovation Award -palkinnon jälkeen.

Saksalaisen muotoiluneuvoston järjestämä autojen tuotemerkkikilpailu on ainoa kansainvälinen suunnittelukilpailu automerkkeille ja niiden tuote- ja viestintäsuunnittelulle autoteollisuudessa. Hymer VisionVenture-konseptiajoneuvo vaikutti tuomaristoon poikkeuksellisella ja innovatiivisella sisä- ja ulkomuotoilulla. ”Suunnittelulla, omavaraisuudella ja kevyellä rakenteella olemme osoittanut, millainen matkailuauto voi näyttää lähitulevaisuudessa. Vastaanotto Automotive Brand Award -palkinnon jälkeen on vahvistanut ajatusta, että meillä on oikea näkemys visioidemme suhteen ”, sanoo Christian Bauer, Hymer GmbH & Co. KG.

>> Tutustu VisonVentureen tarkemmin runsaiden kuvien kera
Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoHymermatkailuautoVisionVenture

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024