Jyväs-Caravan vuoden kauppias

Antti Siljamäki
22.3.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi on valittu Jyväskylässä toimiva Jyväs-Caravan Oy. Valintaan vaikuttivat yrityksen käyttöönottama AKL:n laatujärjestelmä ja pitkäaikainen panostus henkilöstön hyvinvointiin.

Mikko ja Simo Käyhkö vastaanottivat tunnustuksen yhdistyksen neuvottelupäivillä Tampereella 21.3.2019.

Vuonna 1975 Martti Käyhkön perustama yhtiö on pysynyt koko toiminta-aikansa perheyrityksenä. Nykyisin vastuu yrityksestä on Anni ja Martti Käyhkön lapsilla.

Jyväs-Caravan Oy on täydenpalvelun matkailuajoneuvoliike, jossa on myös Fiat henkilö- ja pakettiautomyyntiedustus. Lisäksi yritys on ensimmäinen matkailuajoneuvoalan valtuutettu Fiat Professional -huoltoliike Suomessa.

Jyväs-Caravan on todellinen matkailuajoneuvojen monimerkkitalo. Sen edustuksiin kuuluvat Adria, Bürstner, Carthago, Casa Car, Dethleffs, Hobby, Kabe, Morelo, Poksi, Sunlight ja Sun Living.

Vuonna 2003 yritykselle myönnettiin Keski-Suomen maakunnallinen yrittäjäpalkinto ja vuonna 2010 yritys valittiin ensimmäisen kerran Matkailuajoneuvotuojat ry:n vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi.

Aiemmat vuoden matkailuajoneuvokauppiaat

Nyt jaettu tunnustus on yhdestoista. Palkitut yritykset ovat:

2008: Caravan Erälaukko Oy, Tampere
2009: Helsinki Caravan Oy, Vantaa
2010: Jyväs-Caravan Oy, Jyväskylä
2011: JP-Caravan Oy, Kempele
2012: City-Caravan Oy, Lappeenranta
2013: Best-Caravan Oy, Hyvinkää
2014: Kouvolan Vaunu Paajanen Oy, Kouvola
2015: Caravan Larvanto Oy, Kuopio
2016: Caravankeskus Reatalo, Rovaniemi
2017: K&K Kivinen Oy, Tuusula
2018: Jyväs-Caravan Oy, Jyväskylä

Muut alan huomionosoitukset

Matkailuajoneuvotuojat ry jakoi kunniakirjan pitkään alalla toimineelle työntekijälle.

Kimmo Jukola

Kimmo Jukola on toiminut matkailuajoneuvoasentajana Jyväs-Caravan Oy:ssä 30-vuotta. Hänen erikoisosaamisalueisiinsa kuuluvat vaativat sähkö-. kaasu-, ja lisävarusteasennukset. Kimmo on aktiivisesti kartuttanut osaamistaan alan koulutuksissa kotimaassa ja ulkomailla sekä osallistunut aktiivisesti tuotteiden kehittämisiin asiakaspalautteiden ja omien havaintojen myötä. Kimmo on myös kehittänyt työmenetelmiä ja työkaluja matkailuajoneuvojen huoltoihin ja korjauksiin.

Asiakaspalvelijana Kimmo on rauhallinen ja asiakasta kuunteleva. Hänellä on vuosien varrelta monia luottoasiakkaita, jotka haluavat, että vain Kimmo saa huoltaa heidän ajoneuvonsa. Kimmo on myös karavaanari, joka viettää lomansa matkailuajoneuvolla.

Ismo Airaksinen

Lisäksi Matkailuajoneuvotuojat ry myönsi yhdistyksen standaarin Ismo Airaksiselle kiitoksena hänen pitkäaikaisesta työpanoksesta Forssan Vankkurit Ky:n yrittäjänä matkailuajoneuvomyynti ja -jälkimarkkinatehtävissä. Airaksinen hoiti käytännössä yksin koko matkailuajoneuvoyrityksen työt myynnistä ja huollosta aina yksittäisten varaosien hankintaan ja ajoneuvojen kuljettamiseen asiakkaille. Asiakastutkimusten perusteella hänellä oli uskollinen ja tyytyväinen kanta-asiakaskunta. Airaksinen luopui yritystoiminnasta keväällä 2015.

Vuoden matkailuajoneuvokauppiaan, kunniakirjojen ja standaarien saajat valitsi Matkailuajoneuvotuojat ry:n (MAT) hallitus, joka valinnoillaan haluaa painottaa hyvin hoidetun asiakaspalvelun, jälkimarkkinatoimintojen ja alan kehityksen merkitystä.

MAT:n jäseninä on matkailuautojen ja matkailuvaunujen sekä niihin liittyvien tarvikkeiden, lisävarusteiden valmistajia ja maahantuojia sekä alan huoltoliikkeitä.

Lisätietoja

Antti Siljamäki
Toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry
puh. 050 365 8352

Jyväs-Caravan Oy

Toimitusjohtaja Simo Käyhkö
0400 769 332

www.jyvascaravan.fi

Artikkeliin liittyvät hakusanat: jäsenliikeJyväs-Caravan

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024