Knaus-autot vm.2021

Toimitus
8.9.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

KNAUS viettää nyt alkaneella mallivuodella 60 -vuotis juhlavuottaan!

KNAUS juhlii 60- vuotista taivaltaan. Yhtiön perustaja Helmut Knausin syntymästä on kulunut sata vuotta ja ensimmäinen KNAUS -matkailuvaunu valmistettiin 60 vuotta sitten!

Juhlan kunniaksi KNAUS lanseeraa niin matkailuvaunu kuin -automallistoihinsa 60 YEARS -juhlamallisarjoja joissa on sekä ulko- ja sisäpuolella 60 YEARS -identifikaatio. Juhlamalleissa on myös erittäin kattava varustus perushintaan sisältyen.

KNAUS 60 YEARS -juhlamallisarjoja on kolme:

  • Sky Wave 60 YEARS (nostovuoteella varustettu puoli-integroitu)
  • BoxStar 60 YEARS CUV-retkeilyauto
  • Südwind 60 YEARS (matkailuvaunujen lippulaivasarja)
KNAUS VAN TI VANSATION

Uuden VAN TI ‐mallimme innovatiivinen peräosan FoldXpand ‐rakenne mahdollistaa luokkansa suurimmat sisätilat. FoldXpand -perärakenteen ansiosta auton ulkomitta on pysynyt samana, mutta sisämitta on kasvanut kymmenellä sentillä. Uuden rakenteen ansiosta auton perä on ennennäkemättömän tyylikäs (kts kuva).

  • VANSATION ‐erikoismallissa on erittäin kattava varustelu erikoishintaan.
  • Erillisvuodemallissa vuoteiden pituus on yli 2 metriä.
  • Istuinryhmä on 12 cm aiempaa suurempi.
  • Kalusteiden diagonaaliset muodot mahdollistavat maksimaalisen liikkumatilan
  • Kaksi kaasupulloa vierekkäin: kaasupullokaappi on pitkittäissuunnassa.
  • Pohjaratkaisussa 650 MEG on kahvinkeittimelle optimoitu hyllypaikka.
KNAUS LIVE I 900 LEG - markkinoiden edullisin kolmiakselinen 9 m täysintegroitu

Viime vuonna SUN I- mallisarjan rinnalle lanseerattu edullisempi integroitujen autojen mallisarja L!VE I on saanut kolmiakselisen 900 LEG -lippulaivan.

Auto on hinnaltaan todella kilpailukykyinen, sen hinta on alkaen 103.230 € joka on  markkinoiden edullisin. Etumaski on tyylikäs täys‐led‐ajovaloineen.

Sisustus on raikas ja viihtyisä, autossa on luokkansa tilavin istuinryhmä. Etuosassa on valtava nostovuode. Autossa on tilava kylpyhuone, jossa erillinen suihku ja muunneltava oven käyttö.

KNAUS SUN I

SUN-I -mallisrja on uudistunut mallivuodelle 2021. Keulan ilme on huomiotaherättävän tyylikäs ja vahva,  merkillepantavaa on kaukaa tunnistettava U‐muotoinen etumaski, jossa on täys‐led‐ajovalot.

Sun I:ssä on lämmitettävä kaksoispohja. Luonnollisen hillityt kalustepinnat luovat ainutlaatuista tunnelmaa. Istuinryhmän tyynyt ovat ergonomisesti muotoillut. Led -valaistus on integroitu seiniin ja kalusteisiin. Kahden hengen alaslaskettava ylävuode edessä on varustettu mekanismilla, jonka ansiosta se on erittäin kevyt liikutella.

SUN I 900 malleissa on kaksi tilavaa vaatekomeroa sekä paljon säilytyskaappeja ja ‐hyllyköitä. Keittiö on erittäin tilava, siellä on täyskokoinen 177 litran jääkaappi jossa erillinen pakastin. SUN I on lunastanut paikkansa  luksuslinereiden joukossa.

KNAUS SKY WAVE 60 YEARS

Nostovuoteella varustetusta puoli-integroidusta Sky Wavesta lanseerataan 60 YEARS- juhlamalli. Siinä on erittäin kilpailukykyinen hinta, joka sisältää kattavan varustepakettn.

Keulan ulkoväri sininen, kyljissä on 60 YEARS -grafiikka. Sisäpuolella autossa on sisustuspaketti, joihin kuuluu mm. 60 YEARS ‐logolla brodeeratut sisustustyynyt.

KNAUS KNAUS SKY TI PLATINIUM SELECTION-KAMPANJA JATKUU

KNAUSin erittäin suosittu kampanja jatkuu edelleen:

SKY TI:ssä on tehtaan kampanjassa mukana kattava varustepaketti, jonka etu ostajalle on jopa yli 18.000 €. Kampanjassa mukana mm. "PLATIMIUM SELECTION"-grafiikka, heijastusnäyttö, 16" pyörät alumiinivanteilla, korin värinen etupuskuri, vakionopeudensäädin, manuaalinen ohjaamon ilmastointi, nahkapäälysteinen monitoimiohjauspyörä, ohjaamon kapteeni-istuimet KNAUS -verhoilulla, sähkösäätöiset ja lämmitettävät peilit, LED- päiväajovalot ja -äärivalot, radio DAB+, all-in-one navigointijärjestelmä, peruutuskamera, varusteltu asuinosan ovi KNAUS PREMIUM (600mm), takatallin ovi kuljettajan puolella valolla, Truma- iNet -järjestelmä, AES- jääkappi, BWT- vedensuodatusjärjestelmä, tunnelmavalaistus, 24" LED-TV ja paljon muuta varusteita.

KNAUS RETKEILYAUTOT

KNAUS - AUTOJEN NOSTOKATTO Uusi teknologia – ainutlaatuista markkinoilla

KNAUS -konsernin kehittämä ainutlaatuinen nostokattoratkaisu on jotain aivan uutta tässä segmentissä. KNAUS on käyttänyt runssasti resursseja ja suunnitteluaikaa innovatiivisen nostokaton kehittelyyn ja ottanut sen myötä käyttöön täysin uudenlaisen tavan tehdä se.

KNAUS ensimmäinen valmistaja matkailuajoneuvoalalla, joka toteuttaa nostokaton käyttäen uusinta LFI‐teknologiaa. Verrattuna perinteiseen lasikuiturakenteeseen on LFI -rakenteessa parempi lämmön- ja ääneneristyskyky, maksimaalinen lujuus ja erittäin tarkat painomääritelmät, sillä katto valmistetaan yhtenä kokonaisuutena. Katon aerodynaaminen muoto parantaa luonnollisesti ajo‐ominaisuuksia

Ylävuode on todella tilava parivuode, vuodeala on 200 x 135 cm. Nostomekanismi toimii uskomattona keyvyesti ja siinä on erittäin helposti suljettavat ja avattavat hyönteisverkot.

KNAUS:n retkeilyautojen nostovuodemalleissa on vakiona lämmitys myös ylätilaan. Yläosastolla löytyy vakiona myös USB‐pistoke, juomateline, induktiolaturi, tunnelmallinen RGB‐valaistus sekä lukulamput. Niinikään vakiona löytyy kattoikkuna keulassa ja lisävarusteena kattoilmastointi tai vaihtoehtoisesti toinen kattoikkuna katon takaosaan.

KNAUS BOXSTAR 60 YEARS

BOXSTAR CUV:sta lanseerataan 60 YEARS- juhlamalli. Siinä on erittäin kilpailukykyinen hinta, joka sisältää kattavan varustepaketin.

Auton ulkoväri on sininen, kyljissä on 60 YEARS-grafiikka. Sisäpuolella autossa on sisustuspaketti, johon kuuluu mm. 60 YEARS ‐logolla brodeeratut sisustustyynyt

>> www.knaus.fi

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2021asuntoautoKnausmatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024