Knaus-vaunut vm. 2021

Toimitus
8.9.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
KNUS SÜDWIND 60 YEARS (matkailuvaunujen lippulaivasarja)

Ikonisesta Südwind mallisarjasta, jota on valmistettu jo 58 vuoden ajan lanseerataan 60 YEARS- juhlamalli. Siinä on erittäin kilpailukykyinen hinta, joka sisältää todella kattavan varustepaketin. Keulan ulkoväri on sininen, kyljissä on 60 YEARS -grafiikka. Sisäpuolella autossa on sisustuspaketti, joihin kuuluu mm. 60 YEARS ‐logolla brodeeratut sisustustyynyt.

Südwind 60 YEARS- mallissa on vakiovarusteena Bluetooth Sound ‐äänentoistojärjestelmä, BWT‐ vedensuodatusjärjestelmä ja nokkapyörän vaaka. Sivuseinät ovat sileää peltiä.

KNAUS SPORT SILVER SELECTION

KNAUS SPORT SILVER SELECTION on myydyin KNAUS- vaunumallisarja Suomessa.

SPORT- mallisarjassa jatkuu erittäin vahva SILVER SELECTION- kampanja, jossa vaunun perushintaan sisällytetään kattava varustepaketti johon kuuluu mm. LED-tunnelmavalaistus, uusi leveämpi ulko-ovi, vahvistettu GFK-lasikuitukatto, lämmin vesi, lattialämmitys, 17 " titaaninväriset alumiinivanteet, AL-KO- alusta, hydrauliset iskunvaimentimet, varapyöräteline kaasukotelossa, kiinteä 45 ltr. tuorevesisäiliö, Truma Ultraheat -lämmin vesi, sähkövastus lämmittimessä, usb-pistorasia istuinryhmässä ja makuuhuoneessa, sähkö + tv -pistorasia ulkona, ylimääräinen 230 V pistorasia keittiössä ja istuinryhmässä, nokkapyörässä aisapainon näyttö, HEKI II -kattoikkuna, hyönteisverkko-ovi, avattava ikkuna kylpyhuoneessa, TV-teline, harmaavesisäiliö 25 ltr pyörillä ja paljon muuta.

Sisäilmeessä on upea kontrasti joka syntyy käytettäessä sekä tummaa että vaaleaa puuta ja aistikkaita tekstiilejä. Vaunu on pysäyttävän tyylikäs myös ulkoa. Knaus Cat Eye Evolution -takavalosarja tuo takaa tunnusomaisen KNAUS-ilmeen. Mallisarjassa on viisitoista pohjaratkaisua.

Nämä seikat yhdistettynä erittäin kilpailukykyiseen hinnoitteluun tekevät KNAUS SPORT SILVER SELECTIONISTA hinta-laatusuhteeltaan lyömättömän matkailuvaunuvaihtoehdon.

KNAUS SPORT SILVER SELECTION voitti CARAVAN DES JAHRES -kilpailun 1. palkinnon Saksassa sarjan laseeraamisen jälkeen.

KNAUS SPORT & FUN BLACK EDITION

Trendiä määrittävä SPORT & FUN on saatavana myös BLACK EDITION premiumversiona, jossa on uniikki design niin sisällä kuin ulkona.

Vaunussa on BLACK EDITION- hiilikuitugrafiikka, erikoiskevyt AL-KO VARIO X -runko, 17 tuuman KNAUS- alumiinivanteet  ja himmennetyt LED-takavalot.

Mustat kattokiskot ja takaportaat yhdessä eksklusiivisen BLACK SELECTION -tunnusten kanssa viimeistelevät upean tyylin. Sisällä on moderni valaistus ja selkeä värikonsepti. KNAUS SPORT & FUN BLACK SELECTION on pysäyttävä esimerkki modernista designistä.

KNAUS TRAVELINO

TRAVELINO valmistetaan KNAUSin kehittämällä vallankumouksellisella FIBRA FRAME- tekniikalla. Ultraäänihitsauksella yhteenliitetyt lasikuituyksiköt muodostavat ennennäkemättömän lujan korirakenteen, joka on 30 % perinteistä korirakennetta kevyempi.

KNAUS keskittyy FIBRE FRAME- tekniikkaan intensiivisesti ja lähivuosina sitä tullaan käyttämään myös matkailuautojen rakentamisessa. Alustavien laskelmien mukaan ultraäänihitsauksen ja valmistuksessa käytettävien materiaalien avulla pystyttäisiin tekemään matkailuautoja alle 3.500 kilon painoluokkaan jopa 9-metrisinä.

KNAUS DESEO

DESEO voitti European Innovation Award pääpalkinnon CARAVANNING-segmentissä.

DESEO on rakennettu Travelinosta tutuksi tulleella KNAUSIN kehittämällä FIBRE FRAME- tekniikalla. Vunun takaosa aukeaa ylöspäin.

KNAUS DESEOon on saatavana moottoripyörän kuljetukseen optimoitu malli, jossa sivulla olevat pitkittäiset sängyt voidaan nostaa ja kiinnittää seinää vasten moottoripyörää kuljetettaessa.

>>www.knaus.fi
Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2021asuntovaunuKnausmatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024