LMC-matkailuautoihin lisää pohjaratkaisuja ja vakiovarusteita

Antti Siljamäki
12.9.2018
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

LMC esittelee mallivuodelle 2019 runsaasti uusia pohjaratkaisuja sekä laajentaa edelleen vakiovarusteidensa määrää ja jopa laskee hintaa!

Suosittu LMC Passion eli edullisempi matkailuauto LMC:n herkuilla saa uusia pohjaratkaisuja. Mallistossa on kaikkiaan seitsemän eri käyttötarkoituksiin ja ympärivuotiseen käyttöön suunniteltua mallia. LMC Breezer Passionin saa nyt alkovina, Vanina tai Lift-nostovuodemallina. Puoli-integroituja LMC Cruiser Passion –pohjaratkaisuja on puolestaan mallivuoden alussa neljä erillisvuodemallia - T 673 G, T 683 G, T 713 ja uutena kompakti T 663 G.

Passion-mallien asunto-osassa on uudet vaaleat yläkaapistot ja vaaleat pöytätasot. Lisää valoisuutta tuo myös entistä vaaleampi PVC-matto. Passion-malleissa vakiona on mm. LMC:lle perinteinen kaasulämmitteinen ja ilmalämmityksen yhteydessäkin mahdollinen nestekiertoinen lattialämmitys, mikä tuo riippumattomuutta sähköverkon ulkopuolellakin liikuttaessa.

LMC Cruiser ja Explorer Comfort-mallistot

Tammikuussa 2018 esitelty, tasaisella asunto-osan lattialla varustettu Cruiser ja Explorer Comfort–matkailuautomallisto laajenee kahdella uudella pohjaratkaisulla: yhdistettävät erillisvuoteet isolla takatallilla ja ns. ”couch-couch” –sohvaistuinryhmä ovat saatavana sekä puoli-integroituna että integroituna vaihtoehtona.

Cruiser Comfort –puoli-integroituihin on saatavana myös nostovuode, mikä tekee Comfortista erittäin laajan eri matkustustarpeisiin tarjoavan malliston. Kaikkiaan pohjaratkaisuja on peräti 24 puoli-integroituna, puoli-integroituna nostovuodemallina ja integroituna.

Varsinainen tilaihme on Cruiser Comfort T 612 eli sivuttaisella parivuoteella ja nostovuoteellakin varustettava 6,37 metriä pitkä puoli-integroitu malli. Tässä pohjaratkaisussa on erityismukavuutena kompaktin koon ohella kahdelle nukkujalle molemmille oma hulppean leveä sänky, toinen takana ja toinen nostovuoteena. Toki nukkumatilaa on siis myös neljälle.

LMC Cruiser ja Explorer Premium-mallistot

Premium 2019 –mallisto on kiinnostava vaihtoehto hyvin varusteltua matkailuautoa hakeville. Nyt varustelu ja paketit ovat vakiona ja malliston hintatasoa on saatu alemmaksi tuotannon yhtenäistämisen ansiosta.

Kaikissa viidessä puoli-integroidussa ja neljässä integroidussa mallissa on vakiona 150 hevosvoiman moottori, Fiatin alustapaketti, ohjaamon Design-paketti, asunto-osan mukavuudet, Truman talvipaketti nestekiertoisella lattialämmityksellä ja ohjaamon Remis-kaihdinverhot.

Malliston vakioihin kuuluvat myös upotetut ikkunat laadukkaille monitoimiverhoilla, valmius takaseinään asennettavalle pyörätelineelle ja peruutuskamera kaapelivalmiudella. Ulkoisesti merkittävin muutos on takana, jossa on näyttävällä uudella takapuskurilla varustettu linja-automainen takaseinä sekä uuden sukupolven, vain LMC:lle suunnitellut LED-takavalot ”viiksivilkulla”.

Lisätietoja:

Petra Samppa
LMC-merkkivastaava
Erwin Hymer Group Suomi Oy
puh. 050 382 0530
petra.samppa [ät] erwinhymergroup.com

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoLMCmatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024