LMC matkailuautouutuuksia

Toimitus
5.9.2016
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

LMC Breezer erikoismallit 2017 - nostovuodemalli ympärivuotiseen käyttöön

Parivuode tai erillisvuoteet ja iso takatalli, molemmissa mukava lisävuode katosta kahdelle aikuiselle – haluttaessa viisi matkustajapaikkaa! LMC:n Alden talvipaketilla ja nestekiertoisella lattialämmitykselläkin saatavat erikoismallit – Breezer H 607 ja H 737 G yllättävät positiivisesti paitsi varustelutasollaan myös erikoishinnallaan. Vakiona on luonnollisesti LMC:n Long Life Technlogie –korirakenne 12 vuoden tiiviysturvalla!

Harmaalla metalliväri ohjaamolla varustetut nostovuodemallit H 607 ja H 737 G ovat vakiona Truman talvipaketilla, jonka yhteydessä varusteluun sisältyy uusi Truman iNet-järjestelmä. Tabletin tai älypuhelimen avulla voit ohjata asunto-osan käyttöpaneelinkin kautta ohjattavia toimintoja etänä.

Muita vakiovarusteita ovat 2,3 l 130 hv –moottori, ohjaamon mukavuudet (Fiatin laajennettu alustapaketti) ja ohjaamon Design-paketin (mm. 16 ” alumiinivanteet, nahkainen ohjauspyörä), asunto-osan mukavuudet (mm. hyttysverkko-ovi, radiovalmius, takatukijalat), uudet korkealaatuiset upotetut ikkunat, Skyroof-kattoikkuna, markiisi, 140 l jääkaappi, katon vahvistus ja kaapelivalmius mm. asunto-osan ilmastointilaitteelle

Lisävarusteena erikoismalliin saatavana on automaattivaihteisto ja Alden talvipaketti.

Breezer nostovuodemallien hinnat Suomessa 74 800 euroa (H 607) ja 77 900 euroa (H 737 G). Hinnat sisältävät varusteet ympärivuotiseen käyttöön. LMC:n 2017-nostovuodemallit valmistetaan erikoissarjoina. Molemmat mallit ovat esillä Lahdessa Caravan-messuilla syyskuussa.

Asunto-osan kolme uutta tyyliä

LMC uudisti matkailuautojen asunto-osan mallivuodelle 2017 täysin. Yhteen pohjaratkaisuun on mahdollista valita mieluinen tunnelma jopa kolmesta uudesta vaihtoehdosta. Muutos aikaisempaan on merkittävä. Vakiovarustelusta LMC ei kuitenkaan tingi. Suomeen tuotavat autot on varusteltu valmiiksi ympärivuotiseen käyttöön ja suomalaiseen makuun sopiviksi. Uusia vakiovarusteita ovat mm. markiisi ja ulospuhaltava liesituuletin. Vaihtoehdot on saatavissa puoli-integroituihin ja integroituihin malleihin.

Asunto-osan uudistamisella LMC tarjoaa vaihtoehtoja erilaista kodikkuutta hakeville loppukäyttäjille. Kaikki alkaa kuitenkin sopivasta pohjaratkaisusta. Kolmen varustelutason myötä puoli-integroitujen ja integroitujen matkailuautojen pohjaratkaisuja yhdistettiin. Esimerkiksi suosittu puoli-integroitu LMC Cruiser T 712 erillisvuoteilla ja isolla takapesutilalla on nyt saatavana myös kolmena integroituna vaihtoehtona. Mallistosta löytyy nyt myös toinen matalilla (ja yhdistettävillä) erillisvuoteilla saatava pohjaratkaisu T 682 / 685, niin ikään puoli-integroituna ja integroituna. Matalammalle sijoitetuista vuoteista huolimatta takaosaan jää iso 250 kg kantavuutta tarjoava takatalli esimerkiksi kalusteille ja urheiluvälineille.

Uudet mattapintaiset antrasiitinharmaansävyiset yläkaapistot antavat Sport-tyylille suoralinjaista ja nuorekasta ilmettä, joka jatkuu tukevissa kromisissa vetimissä. Metallireunuksella viimeistellyt pöytätasot ovat vaaleat.

Comfort puolestaan tuo LMC-matkailuautoon täysin uudenlaista mukavuutta. Kaarevat korkeakiiltoiset yläkaapit kermanvaaleilla somisteilla viimeistelevät tämän lämpimän puunsävyisen kokonaisuuden tunnelman.

Premiumissa on vaaleat korkeakiiltoiset, tummasta alaosasta taivutetut yläkaappien luukut. Kromiset vetimet ja aiemmin Liner-luokan ajoneuvoissa nähty istuinryhmän vaalein kehyksin ympäröity palisander-pöytä täydentävät tason edellyttämää tyylikkyyttä. Lisäksi Premium-ajoneuvojen takaseinä on verhoiltu korkealuokkaisesti.

Lisätietoja:

Petra Samppa
puh. 050 382 0530

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoLMCmatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024