LMC Sassino ensiostajalle

Toimitus
14.6.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Ketterä vaunu ensiostajille

Luonnon valoa tulvii vaunuun myös takaa ison takaikkunan ansiosta. Edessä puolestaan on molemmin puolin isot ikkunat.

LMC tuo täysin uuden vaunumalliston eurooppalaisille maanteille. Kompaktit Sassino-vaunut on suunniteltu vaunun ensiostajalle, mutta yhtä hyvin Sassino sopii vaikka perheen toiseksi vaunuksi – vaunuksi, jolla liikutaan ketterästi paikasta toiseen.

Molemmat pohjaratkaisut – 460 E ja 470 K – ovat kokonaispainoltaan alle 1 200 kiloa eli ne on vedettävissä helposti ja mukavasti myös tavallisella henkilöautolla.

– Sassino-vaunut täydentävät LMC:n vaunumallistoa. Pienet vaunut ovat nyt kysyttyjä ja halusimme suunnitella trendikkään vaunun, jossa kuitenkin yhdistyvät LMC:n henki, laatu, pitkä käyttöikä ja arvon säilyminen, kertoo LMC:n merkkivastaava Bodo Diller.

Premium-alusta, paljon luonnon valoa ja tyylikäs sisustus

Vaikka kyse on edullisesta vaunusta, turvallisuudesta ei ole tingitty. Sassinot rakennetaan laadukkaalle AL-KO-alustalle, mikä mahdollistaa vaunun turvallisemman ja mukavamman vedettävyyden. Matala kokonaiskorkeus näkyy aerodynamiikassa ja sisäänkäynnin askelma on miellyttävällä korkeudella.

Sassino 470 K:sta on mahdollisuus rakentaa todellinen tilaihme jopa kuudelle yöpyjälle.

Edullisessa kompaktissa Sassino-vaunussa on käyttäjien arvostamia vakiovarusteita, kuten takatukijalat, heilahduksen vaimennin ja teräsvanteet. Asumisen mukavuutta tarjoavat isot ikkunat, joista vaunuun tulee paljon luonnonvaloa. Kaikki ikkunat on varustettu hyttysverkoilla.

Ei LMC:tä ilman LLT:tä: kosteutta hylkivä Long Life Technologie –korirakenne Sassino-vaunujen alapohjassa suojaa alhaaltapäin kosteudelta ja kivenhakkaamilta sekä lisää vaunun käyttöikää. LLT:n ansiosta valmistaja tarjoaa Sassinolle 12 vuoden tiiviysturvan, mikä on edullisessa hintaluokassa vaunumarkkinoilla ainutlaatuista.

Sassinon sisustus ei merkittävästi eroa kalliimmista vaunuista. Mukavat patjat, vahvat yläkaappien saranat, kalliimmista vaunuista tuttu keittiö, harmaanbeigen sävyiset verhoilut ja pehmeä valaistus vuoteiden äärellä saavat olon tuntumaan kotoisalta. Sähkökäyttöinen kasetti-WC, ilmapuhalluslämmitys ja 12 litran tuorevesisäiliö lisäävät asumismukavuutta. Rauhallinen sisustus miellyttää silmää, mutta on toki makuasia. Sen sijaan siisti työnjälki verhoista lähtien ansaitsee erityismaininnan kompaktin Sassinon toteutuksessa.

Suihkulla tai ilman

Vaunun käyttötarkoituksesta riippuen lisävarusteena Sassinoon on saatavana 600 eurolla suihkupaketti. Lisäksi vakiovarustelua voi täydentää Sassino 1 + 2 –paketeilla. 470 K –mallin voi varustaa myös 650 euron lisähintaan 3-kerrosvuoteella. Jokaisen 190 cm pitkän kerrosvuoteen kantavuus on 80 kg. Sassino 1 + 2 -paketit sekä 12 V -sähköpaketti yhdessä ostettuna nostavat vaunun perushintaa Suomessa 2.350 eurolla.

Lisätietoja:

Petra Samppa
Erwin Hymer Group Suomi Oy
LMC-merkkivastaava Suomessa
Puh. 050 382 0530

Vesa Riihinen
Erwin Hymer Group Suomi Oy
Lehdistövastaava
Puh. 040 761 5155

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020asuntovaunuLMCmatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024