LMC Tourer nyt myös Ford-alustalla

Toimitus
7.9.2023
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Keveyttä ja käytännöllisyyttä

Minkä alustan valitsen matkailuautooni? Tämä ratkaisu tulee eteen uuden ajoneuvon hankinnassa budjetin, ajoneuvon pituuden ja varustevalintojen jälkeen. Jokaisella alustavaihtoehdolla on omat kannattajansa. Saksalainen matkailuajoneuvovalmistaja LMC esittelee kolmannen alustavaihtoehdon Tourer-mallistoonsa: uusi Ford-alustainen H 664 G -matkailuauto on varustettu helposti käyttöönotettavalla nostovuoteella.

Tavoitteena kevyempi matkailuauto

Yhdeksästä Tourer-pohjaratkaisusta viisi on varustettu makuupaikkojen määrää lisäävällä nostovuoteella ajoneuvon kokonaiskorkeuden jäädessä 2,81-2,87 metriin. Nostovuoteen tarvitsema lisäkorkeus ei kuitenkaan aina merkitse merkittävää lisäpainoa. LMC:n tuotesuunnittelun tavoitteena on ajoneuvon keveämpi kokonaispaino ja tätä kautta saavutettavat lisäedut.

LMC Tourer on yksi markkinoiden kevyimmistä puoli-integroiduista matkailuautoista, mikä tarkoittaa enemmän kantavuutta ja pienempää polttoaineenkulutusta. Painosäästöä on aikaansaatu kevyemmillä materiaaleilla mm. kalusteissa ja sisäseinissä. Nostovuoteen etuina ovat tilansäästö asunto-osassa ja joustavasti muunneltavat makuupaikat. LMC Tourer -malleissa nostovuode sijoittuu yläasennossa saumattomasti kattorakenteeseen.

Uusi alustavaihtoehto ja enemmän käytännöllisyyttä

Ford-alusta tuli LMC:n valikoimaan viime vuonna retkeilyautoihin ja nyt myös puoli-integroituihin. Uusi erillisvuoteinen Tourer 664 G -nostovuodemalli on toteutettu Ford-alustalle, jota on kiitelty erityisesti ajomukavuuden osalta. Automaattivaihteisenakin saatavan Fordin ajoturvallisuutta lisäävät avustinlaitteet ja ohjaamon varustelu kiinnittää huomiota. ”Ajomukavuus on kuin henkilöautossa“, kiittelevät Ford-alustaan jo tutustuneet LMC Innovan -retkeilyautojen omistajat. Fordin lisäksi Tourer-mallistoa on saatavana pohjaratkaisusta riippuen myös Citroen ja Fiat-alustalla.

Tasainen lattia makuutilasta ohjaamoon, leveä asunto-osan ovi, diesellämmitys ja kompressorijääkaappi vakiona sekä liikuteltava, kenkien säilytykseen suunniteltu sivupenkki sisäänkäynnistä oikealla lisäävät 664 G -mallin asumismukavuutta. Kaikkiin Tourer-malleihin on saatavana LMC:lle tyypillinen nestekiertoinen lattialämmitys ilmalämmityksen yhteydessä. LMC myöntää kaikille valmistamilleen matkailuautoille 12 vuoden tiiviysturvan vuosittaista tarkastusta vastaan.

Lisätietoja:

Erwin Hymer Group Suomi Oy
Vesa Riihinen
puh. 040 761 5155


LMC CARAVAN GMBH & CO.KG
LMC on kokenut matkailu- ja retkeilyautojen sekä matkailuvaunujen valmistaja ja osa saksalaista Erwin Hymer Groupia. Yritys on valmistanut Sassenbergin tehtaalla Münsterlandissa huolettomaan matkustamiseen suunniteltuja korkealaatuisia, kestäviä ja turvallisia vapaa-ajan ajoneuvoja yli 65 vuoden ajan. Voit lukea lisää LMC Caravanista suomenkielisiltä verkkosivuilta www.lmc-caravan.fi , Facebookista osoitteessa www.facebook.com/lmc.caravan ja Youtubessa osoitteessa www.youtube.com/user/LMCcaravaning.

ERWIN HYMER GROUP
Erwin Hymer Group on THOR Industries -konsernin 100 % omistama tytäryhtiö. THOR Industries on maailman johtava matkailuajoneuvojen valmistaja, jonka palveluksessa on yli 32 000 työntekijää. Erwin Hymer Groupiin yhdistää matkailuauto- ja vaunuvalmistajia, caravanalan tarvike-, vuokraus- ja rahoituspalveluyrityksiä. Matkailuauto ja -vaunumerkit Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff, Sunlight ja Xplore, vuokraamoketjut Crossrent, McRent ja rent easy, alustaspesialisti Goldschmitt, tarviketuottaja Movera ja matkailuportaali freeontour ovat kaikki osa Erwin Hymer Groupia. Lisätietoja: www.erwinhymergroup.com

 

 

Kuvagalleria

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024