LMC:ltä edullinen Passion-mallisarja

Toimitus
7.5.2017
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Ilman puuta toteutettu korirakenne, pitkä tiiviysturva ja valmistajalle tyypillinen kattava varustelu ovat nyt saatavilla myös matkailuautojen edullisemmassa luokassa – LMC Passionissa.

Saksalainen matkailuajoneuvovalmistaja LMC tuo kosteutta kestävän ja vakaan Long Life Technologie –korirakenteen nyt myös edullisempaan, alle 70 000 euron hintaluokkaan. Kevään uutuusmalli – Passion - on varustelutasoltaan aito LMC. Vakioominaisuuksia
LLT-korirakenteen ohella ovat ohjaamon mukavuudet kuten FIATalustapaketti sisältäen automaattisen ilmastoinnin, sähköisesti säädettävät ja lämmitettävät sivupeilit, korkeussäädettävät istuimet sekä monitoimiratin. Ohjaamon kaihdinverhot, vakionopeudensäädin sekä takaseinän muotokappaleeseen integroitu peruutuskamera kaapelivalmiudella ovat LMC:n vakiovarusteita myös uudessa Passion-matkailuautossa.

Fiat-matalalattia-alustassa vakiona ovat 130 hv –moottori, 90 l polttoainesäiliö ja turvallisuusominaisuudet (ESP Traction+ mäkilähtöavustimella, ASR sekä kuljettajan ja apukuljettajan turvatyynyt). Harmaavesisäiliö on eristetty ja lämmityksenä on Truma Compi 6 E –sähköpatruunalla. Aidon LMC:n tyyliin ilmalämmitykseen on yhdistettävissä nestekiertoinen lattialämmitys (lisähinta 1 220 euroa). Asunto-osaa valaisevat ohjaamon kattoikkuna ja Midi Heki. Hyttysverkko-ovi ja radiovalmius 4 kaiuttimella sekä DAB-peiliantenni ovat niin ikään vakiona. Ulkoisesti LMC Passion on kuten mikä tahansa vakiomalliston puoli-integroitu matkailuauto 16 tuuman renkailla ja valkoisella ohjaamolla.

Valittavana on kaksi puoli-integroitua erillisvuodemallia: LMC Passion T 683 ja T 673 G. Erona on jälkimmäisen iso takatalli, johon mahtuvat täysikokoiset polkupyörätkin. Molempien mallien hinta Suomessa on 68 700 euroa. Hinta sisältää myös takatallin (T 673 G) kiinnityskiskot ja kuljettajan puoleisen takatallin oven.

LLT ja 12 vuoden tiiviysturva – koko LMC:n mallistossa

LMC:llä on kokemusta matkailuautojen puuvapaasta LLT-korirakenteesta jo viiden mallivuoden ajalta ja vaunupuolellakin parilta vuodelta. Tammikuussa 2017 LMC toi markkinoille edulliset Style-vaunut, niin ikään LLT-korilla, jolle valmistaja myöntää markkinoiden pisimmän tiiviysturvan – 12 vuotta tai autojen kohdalla max. 120 000 km.

Pitkä tiiviysturva on mahdollista huolellisen valmistuksen, mutta myös valmistajan osittain patentoimien materiaalien ansiosta. LLT-korirakenteessa käytettävä erikoisliima hylkii myös osaltaan kosteutta. Puuosat on korvattu lujalla polyuretaanilla, eristeenä on kosteutta hylkivä XPS-foam-eriste. Ajoneuvon alapohja ja katto ovat kivenhakkaamia ja rakeitakin kestävää lasikuitua.

Teknisiä tietoja:

Ajoneuvon pituus ja leveys 725 cm, 232 cm
Matkustajapaikat 4 / 3.500 kg
Vuodepaikat 2/3
Vuoteiden mitat 191x80 ja 201x80 (n. 196 x 208) cm
Massa ajokuntoisena n. 3.020 kg
Kantavuus n. 480 kg

Lisätietoja:
Petra Samppa
LMC-merkkivastaava
Erwin Hymer Group Suomi Oy
puh. 050 382 0530
petra.samppa [ät] erwinhymergroup.com

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoLMCmatkailuautoPassion

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024