LMC:ltä uusi Comfort automallisto

Toimitus
28.12.2017
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Saksalainen LMC tuo Suomen markkinoille kolme uutta tuotetta: tasaisella asunto-osan lattialla varustetun matkailuauton, nostovuoteella saatavan puoli-integroidun matkailuauton ja ulkoiselta designiltaan täysin uudistuneen matkailuauton. Ja mikä parasta: nämä kaikki ominaisuudet löytyvät yhdestä autosta, uudesta LMC Comfortista!

Faceliftejä, alustamuutoksia ja yksityiskohtien parantelua lukuun ottamatta todelliset uudistukset matkailuajoneuvoissa ovat harvinaisia. Reilut viisi vuotta sitten LMC uudisti koko malliston korirakenteen ja saattoi samalla nykyaikaan koko alan käsityksen matkailuajoneuvojen rakenteesta puuvapaalla Long Life Technologie –korirakenteella (LLT).

Uudessa LMC Cruiser ja Explorer Comfort –mallistossa uutta on lähes kaikki muu kuin luja polyuretaanirunkoinen ja kosteutta hyvin kestävällä XPS-foamilla eristetty LLT-kori. Comfort-malleissa on tasainen asunto-osan lattia ilman kynnyksiä ohjaamosta vuoteiden äärelle. Käytännöllinen monitoimipohja kätkee sisäänsä vesiputket ja johdot sekä tarjoaa säilytystilaa esimerkiksi kengille. Sisätilan korkeus on ruhtinaalliset 205 senttimetriä.

Päiväkahvit vaikka parvella

Puoli-integroituihin Comfort -malleihin on saatavana pohjaratkaisusta riippuen lisävarusteena katosta laskeutuva vuode. Yhdessä kiinteiden erillisvuoteiden tai parivuoteen kanssa kuudesta peruspohjaratkaisusta löytyy lisävuoteen kanssa sopiva vaihtoehto kaikkiin elämäntilanteisiin kahdesta jopa viiteen matkustajalle. Comfort -mallistosta löytyy myös suosittu erillisvuodemalli isolla takapesutilalla (T 712).

Premium-luokan ulkonäköi

LMC:n Comfort tarjoaa tyyliä, johon on totuttu tähän asti vain ylemmän Premium-luokan matkailuautoissa. Sähkökäyttöinen porras leveän asunto-osan oven edessä tekee ajoneuvoon nousemisen ja ulostulon mukavaksi. Ulkoinen design on laitettu LMC Comfort –mallistossa uusiksi tutuin voimin, sillä muotoilusta on vastannut sama suunnittelutoimisto, joka on muotoillut myös Erwin Hymer –konsernin ”lippulaivan” Niesmann+Bischoffin uusimmat, laajasti palkitut uutuudet.

Asunto-osassa LMC:lle tyypillistä lämpöä, mukavuutta ja kodikkuutta

Joskus enemmän on enemmän. LMC Comfort on lomakoti ajan hermolla. Siinä yhdistyvät modernilta matkailuautolta vaadittavat herkuimmat ominaisuudet ja pehmeä eleganssi. Kaikissa Suomeen tuotavissa Comfort-malleissa vakiona on Truman talvipaketti ja monitoimipohjan eristämä lattia tuntuu mukavan lämpimältä jalkaan. Vesikeskuskäyttöisen Alde-lämmittimen talvipaketti on saatavana lisävarusteena edullisesti 2 760 euron hintaan.

Viimeistele halusi mukaan

Rauhalliset sävyt hurmaavat kiiltävien pintojen parina. Pehmeän puunväriset kaarevat ja korkeakiiltoiset kaapistot on viimeistelty kerman- ja krominsävyisin somistein. Beige ei aina ole paras vaihtoehto, totesi verhoilija kun suunnitteli uutta matkailuautoa.

Uuden Comfortin voit viimeistellä makusi mukaisesti valitsemalla mieleisen verhoiluvaihtoehdon viidestä eri vaihtoehdosta – ilman lisähintaa. Tekstiileissä tarjolla on muun muassa hurmaavaa harmaata, viehkeää vaaleaa tai rauhallisen ruskeaa. Sisustuksen piste i:n päälle on hyvin varusteltu keittiö - kuten Comfort -mallistolta odottaa saattaakin.

Modernit liityntävaihtoehdot

LMC Comfort -matkailuauton ruhtinaalliseen vakiovarusteluun sisältyvät modernille matkailijalle tarpeelliset ja kätevästi sisääntulon yhteyteen sijoitetut USB-pistokkeet puhelimien ja tablettien lataamista varten. Tästä on iloa isoille ja pienille matkustajille!

Täysintegroidussa LMC Explorer Comfort -matkailuautossa voit nauttia ajoneuvomatkailusta parhaimmillaan. Ohjaamo nivoutuu saumattomasti oleskelutilaan ja ohjaamon katosta alas laskettunakin mukava lisävuode jättää muun asunto-osan vapaaseen käyttöön. Isosta tuulilasista on hyvä näkyvyys ajettaessa ja etuikkunasta tuleva luonnonvalo valaisee mukavasti koko istuinryhmää. Täysintegroiduista on tarjolla viisi erilaista pohjaratkaisua.

Hinnat

  • Puoli-integroidut Comfort-mallit alkaen 66 500 – 71 800,-
  • Integroidut Comfor-mallit alkaen 81 500 – 86 800,-

Uusi LMC Comfort-mallisto esitellään Turun Caravan Showssa 12.-14. tammikuuta 2018 sekä viikkoa myöhemmin Helsingin Caravan-messuilla Messukeskuksessa.

Turussa esillä ainakin kolme puoli-integroitua: LMC Cruiser Comfort T 672 G, LMC Cruiser Comfort T 692 ja LMC Cruiser Comfort T 712

Helsinkiin ehtivät myös integroidut: LMC Explorer I 715 ja LMC Explorer I 735 G

Lisätietoja:

Petra Samppa

LMC-merkkivastaava
Erwin Hymer Group Suomi Oy
puh. 050 382 0530
petra.samppa [ät] erwinhymergroup.com

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoLMCmatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024